bütçem maks 5k , biliyorum bazı modeller mini itx fakat matx olanlarda var videoları kaybettim amaSenin gördüklerin mATX'ten daha küçük modellerden olabilir mi acaba? Bir tane örnek video atar mısın. Bir de bütçe nedir?
bende istiyom ama çok pağalılar yawBende game master gm210k kasa var şuan matx bir kasa fakat ben stand gibi minicik bir kasa istiyorum yurtdışında çok popüler dikey veya yatay olabilir matx olsun fakat sıfıra sıfır olacak tıkış tıkış.
minicik kasalar var çok güzel bulabilirsen atarmısın bende bakayımbende istiyom ama çok pağalılar yaw
onlar matx değil ITX oluyor onlarda çok pahalılar Itx anakart ayrı, Sfx psu ayrı, ıtx kasaya uyacak ekran kartı ayrı ki top tier ekran kartıda bulman zor ram ayrı dert soğutması ayrı dert vs vs trde o iş akıl kârı değil eskiden bende düşünüyordum.Bende game master gm210k kasa var şuan matx bir kasa fakat ben stand gibi minicik bir kasa istiyorum yurtdışında çok popüler dikey veya yatay olabilir matx olsun fakat sıfıra sıfır olacak tıkış tıkış.
model isimlerini unutum amaminicik kasalar var çok güzel bulabilirsen atarmısın bende bakayım
acayip zevkli duruyor aslında 1 kere matx için olan bir kasa görmüştüm fiyatı 9 bindi belki altarnatif bulurum diye umuyorum.onlar matx değil ITX oluyor onlarda çok pahalılar Itx anakart ayrı, Sfx psu ayrı, ıtx kasaya uyacak ekran kartı ayrı ki top tier ekran kartıda bulman zor ram ayrı dert soğutması ayrı dert vs vs trde o iş akıl kârı değil eskiden bende düşünüyordum.
çok umrumda değil ısı değerleriHocam ısı değeri olarak nasıl peki kasalar?
hocam bu ıtxdeepcool ch 160
ap201.hocam bu ıtx