LOLHerkes yazsın bakalım en çok nefret edilen hangi oyunmuş. Ben başlıyorum Brawl Stars denen saçma oyundan nefret ediyorum zaten biliyorsunuz toxic bi kitlesi var. Söz sizde.
Brawl starsta chat yapmıyosnki ne kanser kitlesi.Yaşları küçük ama olsunHerkes yazsın bakalım en çok nefret edilen hangi oyunmuş. Ben başlıyorum Brawl Stars denen saçma oyundan nefret ediyorum zaten biliyorsunuz toxic bi kitlesi var. Söz sizde.
Herkes yazsın bakalım en çok nefret edilen hangi oyunmuş. Ben başlıyorum Brawl Stars denen saçma oyundan nefret ediyorum zaten biliyorsunuz toxic bi kitlesi var. Söz sizde.
mİd sAL 800K yAsUo tAşIyAcAmLOL' Cüler gelir şimdi.
Sende görmüyormusun herkes bebe eğlendirmek için brawl stars çekiyor sence bu sinir bozucu değilmi ?LOL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Brawl starsta chat yapmıyosnki ne kanser kitlesi.Yaşları küçük ama olsunArada stres atmalık oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bakmıyorum onlara ara sıra karşıma çıkıyor LAZ varya o eskiden clash of clans oynardı 4 5 yıl önce ne izlerdim be şimdi bozdu artık.Sende görmüyormusun herkes bebe eğlendirmek için brawl stars çekiyor sence bu sinir bozucu değilmi ?
PUBG, PUBG Lite, PUBG Mobile.