Neler Yeni

En sevmediğiniz oyun ne?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
LoL, Valorant ikisi de Valve'ın oyunlarının başarılarını kıskanıp yapılan oyunlar.
Ayrıca kitleleri leş
Bu görüş gerçekten komik ve ne kadar seviyesiz geliyor var ya, bunu sırf Valorant için savunmuyorum genel FPS oyunları için konuşacağım. CS'nin başarılı olduğu gerçeği, ardından kendi türünde başka oyun çıkmayacağı anlamına gelmiyor fanboyluğu bırakın artık her yerde böylesi yorumlar görmek gerçekten CS kitlesinin seviyesini gösteriyor.
Evet CS 5v5 rekabetçi bir oyun yapıyor, skinler vesaire barındırıyor. Başka hiçbir marka bu özellikleri barındıran oyun yapmasın. Anlayışınız bu mu ? En azından buna yakın.

Ona bakarsan aynı zamanda overwatch mekaniklerini ve skillerini de barındırıyor Valorant, bunu da CS ile miksleyip bizlere sunmuşlar. Başarılı mı ? Ulaştığı noktaya bakarsak kesinlikle evet.

Yine de tabii sevmeyebilirsiniz. Ama demek istediğim "CS, Valorant ve benzeri FPS oyunlarına öncü oldu" gibi bir görüşte olmanız daha makul olurdu.
Hani genel CS kitlesi bu görüşte ve bu görüşten çıkmanız lazım.

Kesinlikle LoL kitlesi kadar berbat bir kitle yok. Hatta TR oyuncu kitlesinin olduğu oyunlar hepten berbat, imkanı olan yapımcılar mümkünse Türk'lerin girebileceği ayrı sunucular ayarlıyor. Ki bana göre bunun sebebi bu toksik kitleyi genel oyundan uzak tutmak.

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Bu görüş gerçekten komik ve ne kadar seviyesiz geliyor var ya, bunu sırf Valorant için savunmuyorum genel FPS oyunları için konuşacağım. CS'nin başarılı olduğu gerçeği, ardından kendi türünde başka oyun çıkmayacağı anlamına gelmiyor fanboyluğu bırakın artık her yerde böylesi yorumlar görmek gerçekten CS kitlesinin seviyesini gösteriyor.
Evet CS 5v5 rekabetçi bir oyun yapıyor, skinler vesaire barındırıyor. Başka hiçbir marka bu özellikleri barındıran oyun yapmasın. Anlayışınız bu mu ? En azından buna yakın.

Ona bakarsan aynı zamanda overwatch mekaniklerini ve skillerini de barındırıyor Valorant, bunu da CS ile miksleyip bizlere sunmuşlar. Başarılı mı ? Ulaştığı noktaya bakarsak kesinlikle evet.

Yine de tabii sevmeyebilirsiniz. Ama demek istediğim "CS, Valorant ve benzeri FPS oyunlarına öncü oldu" gibi bir görüşte olmanız daha makul olurdu.
Hani genel CS kitlesi bu görüşte ve bu görüşten çıkmanız lazım.

Kesinlikle LoL kitlesi kadar berbat bir kitle yok. Hatta TR oyuncu kitlesinin olduğu oyunlar hepten berbat, imkanı olan yapımcılar mümkünse Türk'lerin girebileceği ayrı sunucular ayarlıyor. Ki bana göre bunun sebebi bu toksik kitleyi genel oyundan uzak tutmak.
Benim görüşüm seni neden ilgilendiriyor anlamadım ama benim Valorant'ı tek sevememe sebebim bu değil ki? Oyunda senin yeteneklerinden çok kullandığın karakterin skilleri önemli. Silah kullanmadan oynayanlar, aimi olmasa bile Raze'in füzesiyle kill alanlar vs. çok bayıyor oyunu. Ayrıca oyunu çok oynamadım ama galiba karakterleri para karşılığında açmak süreci hızlandırıyor. (Vuruş hissiyatını da sevmiyorum)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Benim görüşüm seni neden ilgilendiriyor anlamadım ama benim Valorant'ı tek sevememe sebebim bu değil ki? Oyunda senin yeteneklerinden çok kullandığın karakterin skilleri önemli. Silah kullanmadan oynayanlar, aimi olmasa bile Raze'in füzesiyle kill alanlar vs. çok bayıyor oyunu. Ayrıca oyunu çok oynamadım ama galiba karakterleri para karşılığında açmak süreci hızlandırıyor.
Senin görüşün değil, dikkatli okursan genel yorum yaptım. Ayrıca zaten Valorant sevgisi de aşılamaya çalışmıyorum.
Oyunda yeteneklerden çok senin becerin önemli, oyunda kolu olmayıp tek kill alabileceğin karakter zaten raze. Ve oyunlarda farkı açılabilen karakterler değil, dediğim gibi becerin fark yaratıyor.
P2W değil, kısa sürede açılabiliyor karakterler.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Senin görüşün değil, dikkatli okursan genel yorum yaptım. Ayrıca zaten Valorant sevgisi de aşılamaya çalışmıyorum.
Oyunda yeteneklerden çok senin becerin önemli, oyunda kolu olmayıp tek kill alabileceğin karakter zaten raze. Ve oyunlarda farkı açılabilen karakterler değil, dediğim gibi becerin fark yaratıyor.
P2W değil, kısa sürede açılabiliyor karakterler.
''Bu görüş gerçekten komik ve ne kadar seviyesiz geliyor var ya'' Özellikle ''BU GÖRÜŞ'' demişsin başka bir şey mi anlamam gerekiyordu?
Karakterler kısa sürede açılması benim için bir şeyi değiştirmiyor. Parayı ödeyen önceliğe sahipse bu oyun p2w'dir. Oyunu neden savunmaya çalışıyorsun anlamadım?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
''Bu görüş gerçekten komik ve ne kadar seviyesiz geliyor var ya'' Özellikle ''BU GÖRÜŞ'' demişsin başka bir şey mi anlamam gerekiyordu?
Karakterler kısa sürede açılması benim için bir şeyi değiştirmiyor. Parayı ödeyen önceliğe sahipse bu oyun p2w'dir. Oyunu neden savunmaya çalışıyorsun anlamadım?
Oyunu savunmaya çalışmıyorum yanlış bir iddia var ortada, bu görüşlerin dedikten sonra genel kitlenin de düşüncesi bu yapıda dedim.
Parayı ödediğinde herhangi bir avantaj sağlamayan bir oyun için bu tür atıflarda bulunmak gerçekten mantık dışı.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Oyunu savunmaya çalışmıyorum yanlış bir iddia var ortada, bu görüşlerin dedikten sonra genel kitlenin de düşüncesi bu yapıda dedim.
Parayı ödediğinde herhangi bir avantaj sağlamayan bir oyun için bu tür atıflarda bulunmak gerçekten mantık dışı.
Oyundaki skinler de bile p2w var. Bazı silahlarda bildiğin susturucu varmış gibi ses çıkıyor ve duymak daha zor oluyor.
Neyse daha fazla uzatmanın bi' anlamı yok. İyi forumlar.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Oyundaki skinler de bile p2w var. Bazı silahlarda bildiğin susturucu varmış gibi ses çıkıyor ve duymak daha zor oluyor.
Neyse daha fazla uzatmanın bi' anlamı yok. İyi forumlar.
Karşıda default sesler çıkıyor, bir daha bilmeden konuşmamanızı tavsiye ediyorum.
İyi forumlar.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: baid

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
WİTCHER 3 NEFRET EDİYORUM

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
pubg mobile far cry 2 3 4 5 6 brawl stars ve bütün mobıl oyunlar

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
En sevdiğim oyun Witcher 3
ZOOOORT böyle kalırsın işte
Kendinle Çelişiyorsun.
Screenshot.png

Max imre

80+ Bronze
Horizon zero dawn ve horizon forbidden west oyunlarını beğenmemiştim çok saçma bir oyun olarak geldi bana. Senaryosu da çok saçma gelmişti bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,315
Üyeler
163,640
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom