16 Numaralı koltuken rahat yer neresi sizce otobüste genelde arka taraflarda gittim bilmiyorum ama kafam karışık arkalarda gittim genelde önlerde yer yok diye sizce neresi daha iyi
Alıntıyı görüntüle
Uzun yolculuksa en iyisi en ön. Dışarıya bakarsın rahat olur. 3-6 filan (eğer şoför 1 i engellemiyorsa orada olabilir)en rahat yer neresi sizce otobüste genelde arka taraflarda gittim bilmiyorum ama kafam karışık arkalarda gittim genelde önlerde yer yok diye sizce neresi daha iyi
Alıntıyı görüntüle
13 tarafı cam olan kısmı dar mı knk13 o zaman
hatay alanya knkUzun yolculuksa en iyisi en ön. Dışarıya bakarsın rahat olur. 3-6 filan (eğer şoför 1 i engellemiyorsa orada olabilir)
Kısaysa orta ve arkasi taraf olabilir
13 ü aldım knk arkamdan sürekli her yolculukta birisi ayaklarını dayıyor sürekli kavga ediyorum arkamda kimse yok iyidir yeri inşallahvalla yolu ızlemeyı sefersen önler yoksa orta tekli koltuklar arka taraf çekilmez motor sesinden
13 iyidir koltuğu en arkaya yatırır uzanırsın kimse de bir şey demez kimse yok çünkü13 ü aldım knk arkamdan sürekli her yolculukta birisi ayaklarını dayıyor sürekli kavga ediyorum arkamda kimse yok iyidir yeri inşallah
28-31en rahat yer neresi sizce otobüste genelde arka taraflarda gittim bilmiyorum ama kafam karışık arkalarda gittim genelde önlerde yer yok diye sizce neresi daha iyi
Alıntıyı görüntüle
31,19en rahat yer neresi sizce otobüste genelde arka taraflarda gittim bilmiyorum ama kafam karışık arkalarda gittim genelde önlerde yer yok diye sizce neresi daha iyi
Alıntıyı görüntüle
ejderha uyanınca napcan 16 da1 veya 16 alınır