En Sevdiğiniz Bira Nedir ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,345
Valla Bana Göre Lezzet Olarakda İçim Olarakda En Güzeli Tuborg Gold Rahatsız Etmez Herşeyle Rahat Gidiyor (Kebap - Ciğer - Kuşbaşı 3'lüsü İle İçtim :D) Efes Felan Denedim Ama Çok Kaliteli Gelmiyor Bana Göre Yada Becks'de Denedim Su Gibi Geldi Bana Hafif Sizin En Sevdiğiniz Bira Hangisi ?

Valla Bana Göre Lezzet Olarakda İçim Olarakda En Güzeli Tuborg Gold Rahatsız Etmez Herşeyle Rahat Gidiyor (Kebap - Ciğer - Kuşbaşı 3'lüsü İle İçtim :D) Efes Felan Denedim Ama Çok Kaliteli Gelmiyor Bana Göre Yada Becks'de Denedim Su Gibi Geldi Bana Hafif Sizin En Sevdiğiniz Bira Hangisi ?
sarı tuborg

Bira İçemiyorum Ama Votka Severim Babam Carlsberg Seviyor Yeşil

Amsterdam.

yemekle falan yiyeceksem corona veya carlsberg akar çakırlık için tuborg shot ama tad vs olarak en sevdiğim ama en az içtiğim corona derim

sence de sıkmadı mı şu bira/alkol konuların anladık içiyorsun

Carlsberg çok severim önceden de SKOL vardı onu çok severdim.

bomonti filtresiz

• Beğen
Reaksiyonlar: Alpl
Becks kraldır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri