Neler Yeni

EN SEVDİĞİNİZ OYUN HANGİSİ ?

VitoScaletta

80+ Gold
Beyler BAYANLAR bu konun altına en sevdiğiniz oyunu yazın ve bu konu asla eskimesin yani alta düşmesinki herkes fikrini belirtsin konu aşağılara düşmeye başlayıncada herkes bayan değil kadın yazsınki konu tozlu raflara kaldırılmasın :D

Benim en sevdiğim oyun mafıa 1 dir muhteşem hikayesiyle beni etkilemiştir defalarca bitirmişimdir aslında en sevdiğim oyun mafıa 2 di ama taaki mafıa 1 i bitirene kadar :D

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Beyler BAYANLAR bu konun altına en sevdiğiniz oyunu yazın ve bu konu asla eskimesin yani alta düşmesinki herkes fikrini belirtsin konu aşağılara düşmeye başlayıncada herkes bayan değil kadın yazsınki konu tozlu raflara kaldırılmasın :D

Benim en sevdiğim oyun mafıa 1 dir muhteşem hikayesiyle beni etkilemiştir defalarca bitirmişimdir aslında en sevdiğim oyun mafıa 2 di ama taaki mafıa 1 i bitirene kadar :D
Gta San Hayatımdaki yeri ayrıdır desem yeridir yani 10.000 tl verseler şu oyunla ilgili anıları vermem 5 6 yıl boyunca çöp pc im oldugu için cod mw ve gta san dan başka bir şey oynayamıyordum sonrasında ps4 almıstım 1 ay önce pc almak için sattım ama dolar sağolsun kamyon gibi çarptı bana:D bu durumdan dolayı suan o çöp dediğim pc den yazıyorum ve daha dün gta san da woozie nin görevlerini yapıyodum:D ama online olarakda rainbow six overwatch gibi rekabetçi oyunlar hastası gibi oynadıgım oyunlardır GTA SAN FOREVER :D

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
GTA IV varken başka oyunu tanımam; o atmosferi, o fizik motoru, o hikayesi ve sadece niko ile kuzeni bile harika. Amerikan rüyasının aslında ne kadar boş bi şey olduğunu çok güzel bi şekilde anlatıyordu. Tek kötü yanı optimizasyon.

GTA IV olmasa en sevdiğim oyun ya SOMA ya da Mafia 2 olurdu. Her ikisini de çok iyi ama SOMA nın hikayesi aşırı iyi.

Utku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Utku
Twitter
utkuoloji
Facebook
utkuablak77
Bugüne kadar öyle aman aman çok iyi bilgisayar sahibi olmadım ama PlayStation 3'de inanın bana Exclusive oyunları herkesin oynaması gerekiyor.. God Of War 2 hikayesi muazzam güzel , Uncharted serisinin mekanikleri atmosferi muazzam... Yani uzun lafın kısası bence "Ben oyun oynuyorum" diyen bir kişi kesinlikle kendine er ya da geç PlayStation 3 almalı.

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GTA IV varken başka oyunu tanımam; o atmosferi, o fizik motoru, o hikayesi ve sadece niko ile kuzeni bile harika. Amerikan rüyasının aslında ne kadar boş bi şey olduğunu çok güzel bi şekilde anlatıyordu. Tek kötü yanı optimizasyon.

GTA IV olmasa en sevdiğim oyun ya SOMA ya da Mafia 2 olurdu. Her ikisini de çok iyi ama SOMA nın hikayesi aşırı iyi.
bende gta 4 oynamayı bitirmeyi istiyorum benim sevdiğim şey normal bi vatandaş olarak oynamak mesela niko amerikaya gelince falan oranın atmosferini falan hiç görmemiş yabancılıyomuş falan hiçbirşey bilmiyomuş sonradan öğreniyomuş bu benim için yeterli hikayeside güzelse oynanır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugüne kadar öyle aman aman çok iyi bilgisayar sahibi olmadım ama PlayStation 3'de inanın bana Exclusive oyunları herkesin oynaması gerekiyor.. God Of War 2 hikayesi muazzam güzel , Uncharted serisinin mekanikleri atmosferi muazzam... Yani uzun lafın kısası bence "Ben oyun oynuyorum" diyen bir kişi kesinlikle kendine er ya da geç PlayStation 3 almalı.
benimde yatağımın altında ps3 var kendim kırmayı öğrensem bi bütün exclusive oyunları doldurucam the last of us çok oynamak istiyorum türkçe olarak çünkü ps3 veya 4 ü kırınca türkçe yamada yapabiliyosun bende uncharted serisi the last of us serisi falan baya oynamak istiyorum

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Aga klişe gelebilir ama her türlü The Witcher 3, çünkü oyun çok iyi vuruş hissiyatı, hikaye anlatımı ve görev yaparken seni sıkmayıp havaya sokması ve oyuna bağlaması cidden çok iyi özellikleri. Onun dışında sonrasında AC: II beni çok etkilemiştir tekrar tekrar oynasam yorulmam çok iyi bir oyun, aklıma geldikçe sebepsiz yere müziği canlanıyor ve ağlayasım geliyor. Ve sırasıyla Metro 2033, GTA: VC, GTA:V ve BF 3-4 beni çok etkilemiştir.

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ps3 de %60 olarak kaldı bitiremedim bi keşke ps3 de ki save i bilgisayara atabilsem bende bitiricem :D

Aga klişe gelebilir ama her türlü The Witcher 3, çünkü oyun çok iyi vuruş hissiyatı, hikaye anlatımı ve görev yaparken seni sıkmayıp havaya sokması ve oyuna bağlaması cidden çok iyi özellikleri. Onun dışında sonrasında AC: II beni çok etkilemiştir tekrar tekrar oynasam yorulmam çok iyi bir oyun, aklıma geldikçe sebepsiz yere müziği canlanıyor ve ağlayasım geliyor. Ve sırasıyla Metro 2033, GTA: VC, GTA:V ve BF 3-4 beni çok etkilemiştir.
ben witcher 3 havasına pek girememiştim ben genellikle a normal olaylara fazla alışamıyorum ac 2 bende küçükken bitirmiştim çok sevmiştim ama tek kötü yanı koskoca assasini saçma sapan yan görevler vermesiydi yok kuş tüyü topla yok ona mektup götür yok bi yere git mesaj ulaştır falan ama onun haricinde güzeldi

Beyler dediğim gibi bu konu bence ölmemeli konu altlara düştüğü zaman nokta dahi olsa mesaj atsanız yeter

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,445
İsim
Hamza Ziya Üstün
Düşmesin alta witcher 3 😄

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11

ilk oynadığım oyun olduğu için GTA Vice City'nin yeri ayrıdır. Çok iyiydi be :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,206
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom