Neler Yeni

EN SEVDİĞİNİZ OYUN HANGİSİ ?

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,445
İsim
Hamza Ziya Üstün

Utku

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Utku
Twitter
utkuoloji
Facebook
utkuablak77
bende gta 4 oynamayı bitirmeyi istiyorum benim sevdiğim şey normal bi vatandaş olarak oynamak mesela niko amerikaya gelince falan oranın atmosferini falan hiç görmemiş yabancılıyomuş falan hiçbirşey bilmiyomuş sonradan öğreniyomuş bu benim için yeterli hikayeside güzelse oynanır
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimde yatağımın altında ps3 var kendim kırmayı öğrensem bi bütün exclusive oyunları doldurucam the last of us çok oynamak istiyorum türkçe olarak çünkü ps3 veya 4 ü kırınca türkçe yamada yapabiliyosun bende uncharted serisi the last of us serisi falan baya oynamak istiyorum

Özelden yaz yardımcı olayım dostum :)

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Gta vice city
Küçükken hep oynuyodum diyodum ki "ulan ne efsane oyun grafiklere bak"
Sonra yıl 2020
😁

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
COD BO 1. Çok iyi oyun be. Reznov varken ben Price falan tanımam :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
Gran Turismo Sport <3 Hiç Bi Oyuna Değişmem Şimdilik :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Vaal
Beyler BAYANLAR bu konun altına en sevdiğiniz oyunu yazın ve bu konu asla eskimesin yani alta düşmesinki herkes fikrini belirtsin konu aşağılara düşmeye başlayıncada herkes bayan değil kadın yazsınki konu tozlu raflara kaldırılmasın :D

Benim en sevdiğim oyun mafıa 1 dir muhteşem hikayesiyle beni etkilemiştir defalarca bitirmişimdir aslında en sevdiğim oyun mafıa 2 di ama taaki mafıa 1 i bitirene kadar :D
Tera Online gibisi var mı? Dc gireceksin arkadaşlarınla başlayacaksın bossların canını okumaya. Sonra bi lonca kur 20vs20 battlegroundlara girip kaleleri kuşatıp Canon lar ile surları dövmek efsane.

Nessqx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Koray Tekin
Beyler BAYANLAR bu konun altına en sevdiğiniz oyunu yazın ve bu konu asla eskimesin yani alta düşmesinki herkes fikrini belirtsin konu aşağılara düşmeye başlayıncada herkes bayan değil kadın yazsınki konu tozlu raflara kaldırılmasın :D

Benim en sevdiğim oyun mafıa 1 dir muhteşem hikayesiyle beni etkilemiştir defalarca bitirmişimdir aslında en sevdiğim oyun mafıa 2 di ama taaki mafıa 1 i bitirene kadar :D
Net Witcher 3 tür üstüne oyun tanımam :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Süleyman Berk
Tomb Raider çok sevmiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,211
Üyeler