Neler Yeni

En sevdiğiniz oyunlar ve neden seviyorsunuz?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba hayırlı bayramlar,

Soru başlıktaki gibi, ben FPS oyunlarını hiç sevmiyorum çünkü hep aynı şey oluyor ya pusu kuruyorlar ya arkadan geliyorlar ya da karşı karşıya daha iyi headshot atıyor derken basit bir oyun gibi geliyor.

League Of Legends oynadım uzun zaman boyunca, bu oyunu sevme nedenim ise sürekli farklılaşması...
Örneğin takım oyunlarında binlerce kombinasyonla combolar yapabiliyorsun, rakibinin hassas noktasını avlamaya çalışıyorsun, "velet oyunu" gibi gözükse de çok taktiksel bir oyun.
Paranı hesaplayıp merkeze geri dönmen, hangi itemin ne zarar vereceğini hesaplaman, rakibe hangi comboyla ne kadar zarar verebileceğini hesaplaman, ilk seviyelerde rakibe seviye üstünlüğü sağlayıp rakibi yenmek vs. bir sürü taktik vat ve yalnızca strateji oyunu değil.
Aynı zamanda bu comboları yapabilmek de basit iş değil, hem yetenek hem zeka gerektiren bir oyun olduğu için seviyorum.

Siz de bu şekilde anlatırsanız sevinirim.

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
Valorant.
Soru başlıktaki gibi, ben FPS oyunlarını hiç sevmiyorum çünkü hep aynı şey oluyor ya pusu kuruyorlar ya arkadan geliyorlar ya da karşı karşıya daha iyi headshot atıyor derken basit bir oyun gibi geliyor.
Kendini geliştirmeye odaklanarak oyunu daha iyi oynayıp rank atlamak, rekabeti arttırmak çok daha zevkli geliyor bana göre diğer oyunlardan.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Minecraft

Nedeni ise oynadığım ilk gerçek pc oyunları arasında ve çok uzun zamandır oynuyorum.Bende yeri çok çok ayrı diğer oyunlara göre.Ayrıca sürekli güncelleniyor ve multiplayer oynamak sıkmıyor.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Valorant, çünkü anneleri kurabiye yapmayı seviyorum o.O2
Ciddi olarak AC serisinin ilk 3 oyunu ve Skyrim olabilir. Çünkü gerçekten oyunun içinde hissettiriyor.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Papers Please,
İnsanları sınırdan geçirmek güzel hele arkadaşımla oynayınca daha güzel o.O2

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valorant.

Kendini geliştirmeye odaklanarak oyunu daha iyi oynayıp rank atlamak, rekabeti arttırmak çok daha zevkli geliyor bana göre diğer oyunlardan.
Valorant güzel oyun ama haritalar çok sıkıntılı, ben oyuna ilk başladığımda karşılıklı oynarken adam öldüremiyordum sonra arka taraftan dolanıp 4 adamı birden vurdum.

Hiç oynayamadığım bir oyunda o kadar adam vurmam çok mantıksız, mesela CS 1.6 Assault bölümü çok iyiydi ayrıca DUST haritası

Bir de valorantta bazı değişik hatalar var, oyunu oynarken önümde bir silah belirip etrafa ateş ediyor ama alamıyorum ve hasar da atmıyor.
Adam koşarken HS atıyor, ben adamın ayağına nişan alıp HS attığımı biliyorum defalarca, bu konularda en iyi mekaniğe ve rekabete sahip oyun R6
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorant, çünkü anneleri kurabiye yapmayı seviyorum o.O2
Ciddi olarak AC serisinin ilk 3 oyunu ve Skyrim olabilir. Çünkü gerçekten oyunun içinde hissettiriyor.
AC origins bakacağım ben de, Walhalla hiç hoşuma gitmemişti.
Resmen Witcher Graphics edition gibi bişey yapmışlar.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Valorant güzel oyun ama haritalar çok sıkıntılı, ben oyuna ilk başladığımda karşılıklı oynarken adam öldüremiyordum sonra arka taraftan dolanıp 4 adamı birden vurdum.

Hiç oynayamadığım bir oyunda o kadar adam vurmam çok mantıksız, mesela CS 1.6 Assault bölümü çok iyiydi ayrıca DUST haritası

Bir de valorantta bazı değişik hatalar var, oyunu oynarken önümde bir silah belirip etrafa ateş ediyor ama alamıyorum ve hasar da atmıyor.
Adam koşarken HS atıyor, ben adamın ayağına nişan alıp HS attığımı biliyorum defalarca, bu konularda en iyi mekaniğe ve rekabete sahip oyun R6
Mesaj otomatik birleştirildi:

AC origins bakacağım ben de, Walhalla hiç hoşuma gitmemişti.
Resmen Witcher Graphics edition gibi bişey yapmışlar.
Abi Origins daha kötü Valhalla'dan. Odyssey oynamadıysan onu oyna bence, Origins gerçekten kalitesiz.

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.

Düşü ELO da böyle şeyler yapabilirsiniz. Fakat yükseldikçe arkaya bakmanız gerektiğini anlayacaksınız. Mesela site gireceksiniz, 4 kişi girdi 1 kişi arkaya bakmak zorunda.
Haritalar konusunda ise, CS:GO da Cobblestone mapini yapan VOLCANO valorantın map yapımcıları arasında bulunuyor.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
CS:GO
İlk sevdiğim oyun buydu,ilk sistemin çok kötü oldupu için anca zula,csgo,lol oynatıyordu,bende csgoyu seçtim ordan aramızda bir bağ oluştu.
Şuan Bide ets2 var onuda beni rahatlattığı için oynuyorum.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Merhaba hayırlı bayramlar,

League Of Legends oynadım uzun zaman boyunca, bu oyunu sevme nedenim ise sürekli farklılaşması...
Örneğin takım oyunlarında binlerce kombinasyonla combolar yapabiliyorsun, rakibinin hassas noktasını avlamaya çalışıyorsun, "velet oyunu" gibi gözükse de çok taktiksel bir oyun.
Paranı hesaplayıp merkeze geri dönmen, hangi itemin ne zarar vereceğini hesaplaman, rakibe hangi comboyla ne kadar zarar verebileceğini hesaplaman, ilk seviyelerde rakibe seviye üstünlüğü sağlayıp rakibi yenmek vs. bir sürü taktik vat ve yalnızca strateji oyunu değil.
Aynı zamanda bu comboları yapabilmek de basit iş değil, hem yetenek hem zeka gerektiren bir oyun olduğu için seviyorum.

Siz de bu şekilde anlatırsanız sevinirim.
Valorant çünkü PC en yüksek valorantta fps veriyor o.O2

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Abi Origins daha kötü Valhalla'dan. Odyssey oynamadıysan onu oyna bence, Origins gerçekten kalitesiz.
AC oyunlarında bişeyler aramayı sevmiyorum hiç ipucu vermiyorlar, mesela şu adamı bul diyor ama nasıl bulacağımı bilmiyorum.

Bir de mekanikleri saçma geliyor adama yanaşıp bir tuşa basıyorsun adam ölüyor.

Witcher böyle değildi efsunger hislerinle her şeyi rahatça bulabiliyorsun, mekanikleri comboları var, adamları tek seferde öldüremiyorsun kaçıp saldırman gerekiyor.

AC' nin böyle bir oyunu var mı?

Top Bottom