KebanFiru
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 915
- İsim
- Hakan(KebanFiru)
Portal ve Half Life serisi.Tümleşik hikayeleri insanı içine çekiyor.Aynı zamanda Portal gun kullanmak fazla eğlenceliMerhaba hayırlı bayramlar,
Soru başlıktaki gibi, ben FPS oyunlarını hiç sevmiyorum çünkü hep aynı şey oluyor ya pusu kuruyorlar ya arkadan geliyorlar ya da karşı karşıya daha iyi headshot atıyor derken basit bir oyun gibi geliyor.
League Of Legends oynadım uzun zaman boyunca, bu oyunu sevme nedenim ise sürekli farklılaşması...
Örneğin takım oyunlarında binlerce kombinasyonla combolar yapabiliyorsun, rakibinin hassas noktasını avlamaya çalışıyorsun, "velet oyunu" gibi gözükse de çok taktiksel bir oyun.
Paranı hesaplayıp merkeze geri dönmen, hangi itemin ne zarar vereceğini hesaplaman, rakibe hangi comboyla ne kadar zarar verebileceğini hesaplaman, ilk seviyelerde rakibe seviye üstünlüğü sağlayıp rakibi yenmek vs. bir sürü taktik vat ve yalnızca strateji oyunu değil.
Aynı zamanda bu comboları yapabilmek de basit iş değil, hem yetenek hem zeka gerektiren bir oyun olduğu için seviyorum.
Siz de bu şekilde anlatırsanız sevinirim.