Neler Yeni

En sevdiğiniz oyunlar ve neden seviyorsunuz?

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Merhaba hayırlı bayramlar,

Soru başlıktaki gibi, ben FPS oyunlarını hiç sevmiyorum çünkü hep aynı şey oluyor ya pusu kuruyorlar ya arkadan geliyorlar ya da karşı karşıya daha iyi headshot atıyor derken basit bir oyun gibi geliyor.

League Of Legends oynadım uzun zaman boyunca, bu oyunu sevme nedenim ise sürekli farklılaşması...
Örneğin takım oyunlarında binlerce kombinasyonla combolar yapabiliyorsun, rakibinin hassas noktasını avlamaya çalışıyorsun, "velet oyunu" gibi gözükse de çok taktiksel bir oyun.
Paranı hesaplayıp merkeze geri dönmen, hangi itemin ne zarar vereceğini hesaplaman, rakibe hangi comboyla ne kadar zarar verebileceğini hesaplaman, ilk seviyelerde rakibe seviye üstünlüğü sağlayıp rakibi yenmek vs. bir sürü taktik vat ve yalnızca strateji oyunu değil.
Aynı zamanda bu comboları yapabilmek de basit iş değil, hem yetenek hem zeka gerektiren bir oyun olduğu için seviyorum.

Siz de bu şekilde anlatırsanız sevinirim.
Portal ve Half Life serisi.Tümleşik hikayeleri insanı içine çekiyor.Aynı zamanda Portal gun kullanmak fazla eğlenceli

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

Soru başlıktaki gibi, ben FPS oyunlarını hiç sevmiyorum çünkü hep aynı şey oluyor ya pusu kuruyorlar ya arkadan geliyorlar ya da karşı karşıya daha iyi headshot atıyor derken basit bir oyun gibi geliyor.

League Of Legends oynadım uzun zaman boyunca, bu oyunu sevme nedenim ise sürekli farklılaşması...
Örneğin takım oyunlarında binlerce kombinasyonla combolar yapabiliyorsun, rakibinin hassas noktasını avlamaya çalışıyorsun, "velet oyunu" gibi gözükse de çok taktiksel bir oyun.
Paranı hesaplayıp merkeze geri dönmen, hangi itemin ne zarar vereceğini hesaplaman, rakibe hangi comboyla ne kadar zarar verebileceğini hesaplaman, ilk seviyelerde rakibe seviye üstünlüğü sağlayıp rakibi yenmek vs. bir sürü taktik vat ve yalnızca strateji oyunu değil.
Aynı zamanda bu comboları yapabilmek de basit iş değil, hem yetenek hem zeka gerektiren bir oyun olduğu için seviyorum.

Bende bir türlü fps oyunlarını sevemiyorum ya hikayeli FPS oynarım ama online csgo valorant gibi oyunlar oynayamiyorum

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Düşü ELO da böyle şeyler yapabilirsiniz. Fakat yükseldikçe arkaya bakmanız gerektiğini anlayacaksınız. Mesela site gireceksiniz, 4 kişi girdi 1 kişi arkaya bakmak zorunda.
Haritalar konusunda ise, CS:GO da Cobblestone mapini yapan VOLCANO valorantın map yapımcıları arasında bulunuyor.
Düşük elosunda zevk almadığım oyunun yüksek elosunu merak etmem ki, arkadaşlarımla oynadığımda onlar da düşük eloda olacak sonuçta ve mouse için dar alanda sürekli arkaya bakamıyorum malesef.
IMG_20210513_210009.jpg

Bilgisayar masam yok TV ünitesinde oynuyorum, altta bacağımı sokacağım alanım yok o yüzden konforsuz oluyor ayrıca kulaklık da yok bunlar da maliyet, LoL' de böyle şeyler olmamasına rağmen çok eğlendiriyor ve sürekli yeni karakterler yeni mekanikler öğrenmen gerekiyor.

Benim mouse biraz ağır galiba...

Farway

80+ Silver
Gta serisini seviyorum özgürlük,hikaye rp
Ayrıca moba oyunlarını seviyorum diyen yalan atıyor bende moba oyunlar oynuyorum ama aslında sevdiğim için değil hırs için oynuyorum onu farkettim bunlar farklı şeyler

efay144

80+ Silver
Oynadığım ilk oyun Minecrafttı ve bizde pc yoktu kuzenlerimde vardı haftada 2 3 kere gittiğimizde de ******** bana oynatmazdı :D sadece izlememe rağmen aşırı iyi geliyordu rüyamda falan oynuyordum o kadar çok beğeniyordum. Şimdi sistemim var oyun oynuyor musun dersen 6 aydır sistemin yüzüne baktığım yok artık hiç bir oyun sarmıyor insan ne yapacaksa anında yapması lazım zaman akıp gidiyor.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Bende bir türlü fps oyunlarını sevemiyorum ya hikayeli FPS oynarım ama online csgo valorant gibi oyunlar oynayamiyorum
CS 1.6 çok çok iyi oynardım zamanında, sonra LOL geçtim, şimdi CS GO aldığım ilk gün adam hack açmıştı, yere sıkıyor herkese HS atıyordu. Yüklediğim gibi silmiştim, sonra Valorant çıktı onda da bacağa sıkınca HS atıyosun ya da adamlar pusu kuruyor ben mehter açıp bodoslama savaşmadığım oyunu neyleyeyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gta serisini seviyorum özgürlük,hikaye rp
Ayrıca moba oyunlarını seviyorum diyen yalan atıyor bende moba oyunlar oynuyorum ama aslında sevdiğim için değil hırs için oynuyorum onu farkettim bunlar farklı şeyler
Witcher 3
Cyberpunk 2077
LOL
Forza Horizon 4
NFS MW (2005)
COD MW serisi

Oynadığım en iyi oyunlar...

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

CyberPunk 2077
Nedeni ise----> İlk başta hikayesi anlatmaya çalıştığı birşeyler var oyun içinde bunu en dipteki yan görevde bile görebilirsin, Karakterler bazı karakterleri çok sevdim onlar beni oyuna daha çok bağladı polonyalılar bu işi yapıyorlar Örnek karakter içimi yumuşacık yapıyor gördüğüm zaman:Judy, Dünyası içideki dünya ilgimi çekiyor herkes implantlı robotik kollar bacaklar vb. aynı şekilde bizde karakter gelişiminde bunları kullanabiliyoruz, Müzikleri şu anda bunu yazarken bile Naver Fade Away dinliyorum :) müzik zevkleri çok iyi bu işi yapıyorlar ve öyle güzel anlara koyuyorlarki tam moda sokuyor seni, Oynanışı ben hızlı bir oynanışı severim ki oyunda bana bunu veriyor tabi gerekli geliştirmeleri yaparsan yaptıktan sonra implant ve skill olarak dahada hızlanıyorsun, Görev dizaynları CDPR ben bu firmaya bu konu üstüne kimseyi tanımam haritadaki ne kadar ne varsa yaptım ve bunu 5 kez tekrarladım sıkıldımmı hayır 1 kez daha bitiririm ama DLC gelcek bekliyorum daha doğrusu kendimi tutuyorum, daha burda CyberPunk överim ama yeterli bence bu kadar :D.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon

arkadaşlarımla oynayabildiğim çoğu oyunu severim
ama 1 kişilik olarak bakarsak,
pokemon x ve y'ye kadar olan tüm pokemon ana seri oyunlar (çünkü daha diğerlerini oynamadım=)

Top Bottom