Neler Yeni

En Son Neye Mutlu Oldunuz ?

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Ben Başlayayım Önce: Sınavların İlk Dönemle Aynı Verileceği İçin Çok Mutlu Oldum (Çok Mutlu Olduklarınızı Yazın Oyunda Win Almak Falan Değil Oyunu Bitirmek Falan Olsun Yada Gerçek Hayattan Olsun Örnek Yeni PC Aldım Falan)

Hatırlamıyorum

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ben Başlayayım Önce: Sınavların İlk Dönemle Aynı Verileceği İçin Çok Mutlu Oldum (Çok Mutlu Olduklarınızı Yazın Oyunda Win Almak Falan Değil Oyunu Bitirmek Falan Olsun Yada Gerçek Hayattan Olsun Örnek Yeni PC Aldım Falan)
2 3 ay önce içim çok kıpır kıpırdı bütün Ps4 ile ilgili içerikleri izliyordum bir ton konu açıyordum sonunda inanılmaz uygun bir fiyata satın aldım ama ne bileyim biraz çok mutlu olamadım gibi belki daha yeni olduğu içindir.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
2 3 ay önce içim çok kıpır kıpırdı bütün Ps4 ile ilgili içerikleri izliyordum bir ton konu açıyordum sonunda inanılmaz uygun bir fiyata satın aldım ama ne bileyim biraz çok mutlu olamadım gibi belki daha yeni olduğu içindir.
Bende Ps4’ü Artık Hiç Oynamıyorum PC’den Sonra Konsol Pişmanlıktır

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bende Ps4’ü Artık Hiç Oynamıyorum PC’den Sonra Konsol Pişmanlıktır
Benimde daha adam akıllı bir bilgisayarım olmadı laptop var ama google anca giriyor bilgisayar almayı düşündü ailem ama ekran kartı piyasası fln el vermedi gene benim isteğim oldu bir nevi 😊 ekran kartı kıtlığı işime geldi aldığım fiyata 2. El satabilmek'de cabası.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Hayatım genelde kötü olduğu için pek mutlu olamadım olduysam da 1-2 ay sürdü ve sonu hüsran. En son sağlığı kaybedince de istesem de mutlu olamıyorum. Ne zaman güzel bir olay olsa eksik olduğumu herkes gibi olamadığım aklıma geliyor ve mutluluğunu hissedemiyorum. Özetle sağlığınıza dikkat edin en büyük mutluluk sağlıktır.

Umut0526

80+ Silver
En son 15dk önce. wtcN yayında öngörüden 35K kazandım ve az önce 25K sı gitti muhtemelen:confused:

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Youtube'da video içeriği değiştirince kanalımın ve video likesinin 1 günde manyak gibi artması o.O2

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Silindi.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Forza Horizion 4 Ultimate İndirimli parasını denkleştirip steamda hazır etmem ve bu hafta indirime tam istediğim şekilde girer ise o olucak son olarak ve 1-2 gün önce Killing Floor Çıktı çekilişten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,740
Üyeler
163,712
Son üye
efefiber
Top Bottom