Güle güle sür kardeşimmondial turismo 50 cc aldım ben 5 gün önce memnunum yeterli bana .
az değil mi 45 80 lik yapınca 70 bile az bence benim kuzenimde 50cc markasını bilmediğim motor var 80 e kadar çıkıyorlimitör var 45 e kadar cıkıyor.Ben 80 lik e çevirtmedim.Lİmitörü kaldırtabiliyormuşsun 500 km bakımında kaldırtmayı isteyeceğim.Kalktığında 57 filan yapıyor.Eğer 80 liye çevirirsen 67-70 arası cıkıyormuş da Enjeksiyonlu dursun diye çevirtmedim bir de 2 bin TL istediler değmez dedim.Sağolasın Allah razı olsun
Limiter var diyor 2K ya kaldırabiliyor kaldırırsa 80 ne çıkar fakat gerek yok dışarısı kör şoför dolu.az değil mi 45 80 lik yapınca 70 bile az bence benim kuzenimde 50cc markasını bilmediğim motor var 80 e kadar çıkıyor
mahalle arası zaten ya yani şöyle düşündüm bazen 30-40 km mesafeye gitmek için diye de gerek yok bence50 CC likten fazla bir şey beklememek lazım bir de arkadaş haklı ne kadar yavaş o kadar iyi Türkiye trafiğinde bence
yok sıkıntı cıkmıyor.80 lik yapınca B sınıfı ile sürülebiliyor dimi sıkıntı çıkar mıyor