aydin.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Selam! İncelemeye hoşgeldin şimdiden okuyan herkese teşekkürler
Konuğumuz Everest Javelin gaming mouse mousemizin fiyatı 85 tl tabi bu satıcıdan satıcıya göre değişkenlik gösterebilir.
Mouse'nin sensörünü çok beğendim lazer bir sensör olmasına karşıın okumasında vs hiçbir sıkıntı yaşamadım
Mousemizin incelemesine yavaştan başlayalım;
KUTU:
Kutunun içerisinden bir adet garantiyide içeren kılavuz çıkıyor ve bu kılavuzun içinde QR kodu telefonunuza okutarak ürünün yazılımına ulaşabiliyorsunuz
Mouse'nin tipi:
Ergonomik bir tasarıma sahip değil iki elede uygun.
Dünya deseni vurgulanmış mouse üstüne hoş bir hava katmış.
Ağırlık : 132 gr evet diğer mouselara göre biraz ağır
Kabloya bakacak olursak burda bizi örgü sarım bir kablo karşılıyor ben mouselarad örgü-kumaş sarıma karşıyım direk güzel kaliteli bir plastik kablo daha iyi oluyor(ağırlık açısından ).
Kablo uzunluğu 1.5m
Ve mousenin tabanı:
Skatezleri benim çok hoşuma gitti,ve sensörüde üstte dediğim gibi lazer sensörlere göre hiç okumamazlık,takılma,kayma vs yapmıyor.
Everest Javelin GX69 teknik özellikleri:
-4800 dpi
-7 buton + yazlım desteği
-Huano marka 5m tıklama ömrüne sahip switchler
-1.5m örgü kablo
-Rgb aydınlatma
-20g ivme
-100 ips
-125 hz
Üründe diğer everest-rampage ürünlerde kullanılan yazılıma benzer bir yazılım var
Son söylemek istediklerim 85 TL'ye değer bir mouse ama ağırlığı biraz daha az tutulabilrmiş.
Sevgiyle kalın <3
Konuğumuz Everest Javelin gaming mouse mousemizin fiyatı 85 tl tabi bu satıcıdan satıcıya göre değişkenlik gösterebilir.
Mouse'nin sensörünü çok beğendim lazer bir sensör olmasına karşıın okumasında vs hiçbir sıkıntı yaşamadım
Mousemizin incelemesine yavaştan başlayalım;
KUTU:
Kutunun içerisinden bir adet garantiyide içeren kılavuz çıkıyor ve bu kılavuzun içinde QR kodu telefonunuza okutarak ürünün yazılımına ulaşabiliyorsunuz
Mouse'nin tipi:
Ergonomik bir tasarıma sahip değil iki elede uygun.
Dünya deseni vurgulanmış mouse üstüne hoş bir hava katmış.
Ağırlık : 132 gr evet diğer mouselara göre biraz ağır
Kabloya bakacak olursak burda bizi örgü sarım bir kablo karşılıyor ben mouselarad örgü-kumaş sarıma karşıyım direk güzel kaliteli bir plastik kablo daha iyi oluyor(ağırlık açısından ).
Kablo uzunluğu 1.5m
Ve mousenin tabanı:
Skatezleri benim çok hoşuma gitti,ve sensörüde üstte dediğim gibi lazer sensörlere göre hiç okumamazlık,takılma,kayma vs yapmıyor.
Everest Javelin GX69 teknik özellikleri:
-4800 dpi
-7 buton + yazlım desteği
-Huano marka 5m tıklama ömrüne sahip switchler
-1.5m örgü kablo
-Rgb aydınlatma
-20g ivme
-100 ips
-125 hz
Üründe diğer everest-rampage ürünlerde kullanılan yazılıma benzer bir yazılım var
Son söylemek istediklerim 85 TL'ye değer bir mouse ama ağırlığı biraz daha az tutulabilrmiş.
Sevgiyle kalın <3
Ekler
Son düzenleme: