Konu ile alakası ?zamanın varsa bence depoya teslim yap teknobiyotiğin deposu zaten tuzlada bin cevizlibağdan 500tye zınk diye hallet
Aras veya MNG tahminen.Ptt haric
Teknobiyotik iade gondericem kargo parasini ben vericekmisim
Istanbul ici gonderim yapicam
depodan da teslim alıyorlar ya haniKonu ile alakası ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aras veya MNG tahminen.
KONU KARGO.depodan da teslim alıyorlar ya hani
peki hocam haklsınızKONU KARGO.
ARKADAŞ DA KARGO PARASI VERMENE GEREK YOK VAKTİN VARSA SEN GÖTÜR DİYOR GÜZEL KARDEŞİM.KONU KARGO.
destek çıktığınız için teşekkür ederimARKADAŞ DA KARGO PARASI VERMENE GEREK YOK VAKTİN VARSA SEN GÖTÜR DİYOR GÜZEL KARDEŞİM.
Arkadaşın önerisi gayet konuya dahil ve mantıklı, insanları bu şekilde tersleme.KONU KARGO.
Arkadaşı terslemedim. Açılan konu nasıl götürebilirim vs olsaydı dediğinizi mantıklı bulurdum ama Konusu kargo olan bir konuda kendin götür demenin konuya dahil olduğunu düşünmüyorum.Arkadaşın önerisi gayet konuya dahil ve mantıklı, insanları bu şekilde tersleme.
sorun değil hocamArkadaşı terslemedim. Açılan konu nasıl götürebilirim vs olsaydı dediğinizi mantıklı bulurdum ama Konusu kargo olan bir konuda kendin götür demenin konuya dahil olduğunu düşünmüyorum.
ama buna karar veren kişinin konu sahibi olmasını yeğlerdimsorun değil hocam
Sizde haklısınız tabi hocam ama bu tarz şeyler bana şu mantıkla geliyor;ama buna karar veren kişinin konu sahibi olmasını yeğlerdim