Neler Yeni

en ucuz kargo şirketi hangisi

Tre-x

80+ Silver
kartı alacağım satıcı mouse kutusuna koyup göderecek ortalama 30*30 ebatlarında yaklaşık 1.5 kg falan en ucuz hangi kargo gönderir ? ( yalova merkez - adıyaman merkez ) ( bir kargo 40 tl dedi ?? )

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yurtiçi kargo’nun indirimli saatlerinde göndersin (12.00-15.00 arası).

Tre-x

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtiçi kargo’nun indirimli saatlerinde göndersin (12.00-15.00 arası).
ne kadar tutar ?
birde getli ilan olduğu için sahibindenin anlaşmalı olduğu bir kargo şirketi var mı ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
70,062
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
PTT benim bildiğim kadarıyla en ucuzu, zaten hizmeti ona göre :D

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
ne kadar tutar ?
birde getli ilan olduğu için sahibindenin anlaşmalı olduğu bir kargo şirketi var mı ?
30 TL tutar yine tahminen. GET'te anlaşmalı kargo oluyor, bildiğim kadarıyla verilen kodla kargoya teslim ediyorsun, alıcı tarafına indirim yansıyor mu ondan emin değilim, GET'li alışveriş yapmadım hiç.

Tre-x

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
30 TL tutar yine tahminen. GET'te anlaşmalı kargo oluyor, bildiğim kadarıyla verilen kodla kargoya teslim ediyorsun, alıcı tarafına indirim yansıyor mu ondan emin değilim, GET'li alışveriş yapmadım hiç.
hocam niye bu kadar pahalı ya trendyol veya hepsiburada ile alışveriş yapınca 10 tl falan oluyor ama nasıl oluyor bu iş ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

PTT benim bildiğim kadarıyla en ucuzu, zaten hizmeti ona göre :D
hizmeti çok mu kötü yani ? ( ne gibi sorunlar olur ? )

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
hocam niye bu kadar pahalı ya trendyol veya hepsiburada ile alışveriş yapınca 10 TL falan oluyor ama nasıl oluyor bu iş ?
Onlar büyük şirket hocam, anlaşmaları var. Bizim gibi bireysel alıcı/satıcıları fena kazıklıyorlar maalesef. Geçen 50 TL'lik kulaklık sattım, 30 TL kargo parası ödedi karşı taraf :D Astarı yüzünden pahalı dedikleri bu.

Son düzenleme:

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
ne kadar tutar ?
anlaşmalı kargosu yurtiçi ben edirneden istanbula kulaklık yolladım 15 tl verdim

Top Bottom