30 TL tutar yine tahminen. GET'te anlaşmalı kargo oluyor, bildiğim kadarıyla verilen kodla kargoya teslim ediyorsun, alıcı tarafına indirim yansıyor mu ondan emin değilim, GET'li alışveriş yapmadım hiç.ne kadar tutar ?
birde getli ilan olduğu için sahibindenin anlaşmalı olduğu bir kargo şirketi var mı ?
hocam niye bu kadar pahalı ya trendyol veya hepsiburada ile alışveriş yapınca 10 tl falan oluyor ama nasıl oluyor bu iş ?30 TL tutar yine tahminen. GET'te anlaşmalı kargo oluyor, bildiğim kadarıyla verilen kodla kargoya teslim ediyorsun, alıcı tarafına indirim yansıyor mu ondan emin değilim, GET'li alışveriş yapmadım hiç.
hizmeti çok mu kötü yani ? ( ne gibi sorunlar olur ? )PTT benim bildiğim kadarıyla en ucuzu, zaten hizmeti ona göre![]()
Onlar büyük şirket hocam, anlaşmaları var. Bizim gibi bireysel alıcı/satıcıları fena kazıklıyorlar maalesef. Geçen 50 TL'lik kulaklık sattım, 30 TL kargo parası ödedi karşı tarafhocam niye bu kadar pahalı ya trendyol veya hepsiburada ile alışveriş yapınca 10 TL falan oluyor ama nasıl oluyor bu iş ?
anlaşmalı kargosu yurtiçi ben edirneden istanbula kulaklık yolladım 15 tl verdimne kadar tutar ?
birde getli ilan olduğu için sahibindenin anlaşmalı olduğu bir kargo şirketi var mı ?