belki en ucuz değil ama bence gerçekten kaliteli saber rgb red swich outemu swichlere sahipEn ucuz ve en kaliteli mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum...
https://www.incehesap.com/gamepower-saber-rgb-mavi-blue-switch-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-43424/ çok sağlam klavyedir en ucuzu mu bilmemEn ucuz ve en kaliteli mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum...
bu klavyede ne marka swich kullanılıyor bence saber daha iyi bundansaREDRAGON DARK AVENGER ya da KUMARA
bu klavyede ne marka swich kullanılıyor bence saber daha iyi bundansa
@10ZenoX01 Redragon markası FSP'nin alt markasıdır
Ekipmanları düşük bütçede Rampage, JD, Gamepower gibi markalardan kat kat daha iyidir. Araştırın görün.
Evet kaliteli biliyorum ama çok pahalı .@10ZenoX01 Redragon markası FSP'nin alt markasıdır
Ekipmanları düşük bütçede Rampage, JD, Gamepower gibi markalardan kat kat daha iyidir. Araştırın görün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O seviyede adam akıllı mekanik bulamazsın. Membran klavye bak bence.Hepsi kaliteli güzel klavyeler ama bütçemi çok aşırı şekilde aşıyor benim bütçem 200 TL civarı.
Evet kaliteli biliyorum ama çok pahalı .
ben ekipmanlarını kötülemedim sadece swich olarak ne kullandığını sordum@10ZenoX01 Redragon markası FSP'nin alt markasıdır
OUTEMU ya da Redragon'un kendi switchi olmalıben ekipmanlarını kötülemedim sadece swich olarak ne kullandığını sordum
tamam gfüzel klavyeymiş bende onu önerilerimin arasına ekledimOUTEMU ya da Redragon'un kendi switchi olmalı