Neler Yeni

En ucuz VP nereden alınır?

En İyi Cevap
3
Uygunsuz davranış
kendinde de oldugu halde akil edemiyosun demek ailene acidim valla boyle bi cocukla ugrasmak tiksindiricidir heralde
Senin Türkçe yazamayı beceremeyecek kadar zavallı olmanı tahmin edemedim. Bu kadarda akılsız insan bu zamanda zor bulunuyor. Aynaya bakda kıllardan cildinde bir yer gözüküyor mu diye bak sonra tiksinmek hakkında konuş.

jımalya

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Senin Türkçe yazamayı beceremeyecek kadar zavallı olmanı tahmin edemedim. Bu kadarda akılsız insan bu zamanda zor bulunuyor. Aynaya bakda kıllardan cildinde bir yer gözüküyor mu diye bak sonra tiksinmek hakkında konuş.
hala turkce diyor ucube, unlu harfleri kullaniyorsun sen ama aklini kullanamiyorsun yazik ailene boyle evlat dusman basina :)

En İyi Cevap
3
hala turkce diyor ucube, unlu harfleri kullaniyorsun sen ama aklini kullanamiyorsun yazik ailene boyle evlat dusman basina :)
Sen İngilizce klavyede olsa Türkçe yazılabileceğini bile bilmiyorsun aklını kullanamayan kim sence :poop: . Ben aileni karıştırmıyorum çünkü seninle herhangi biri bağ bile kurmaz tenine değmek istese kıllarını kazak zannederler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,077,470
Üyeler
171,205
Son üye
ukanz
Top Bottom