- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
abic im bi sussana yakendinde de oldugu halde akil edemiyosun demek ailene acidim valla boyle bi cocukla ugrasmak tiksindiricidir heralde
abic im bi sussana yakendinde de oldugu halde akil edemiyosun demek ailene acidim valla boyle bi cocukla ugrasmak tiksindiricidir heralde
Senin Türkçe yazamayı beceremeyecek kadar zavallı olmanı tahmin edemedim. Bu kadarda akılsız insan bu zamanda zor bulunuyor. Aynaya bakda kıllardan cildinde bir yer gözüküyor mu diye bak sonra tiksinmek hakkında konuş.kendinde de oldugu halde akil edemiyosun demek ailene acidim valla boyle bi cocukla ugrasmak tiksindiricidir heralde
hala turkce diyor ucube, unlu harfleri kullaniyorsun sen ama aklini kullanamiyorsun yazik ailene boyle evlat dusman basinaSenin Türkçe yazamayı beceremeyecek kadar zavallı olmanı tahmin edemedim. Bu kadarda akılsız insan bu zamanda zor bulunuyor. Aynaya bakda kıllardan cildinde bir yer gözüküyor mu diye bak sonra tiksinmek hakkında konuş.
Sen İngilizce klavyede olsa Türkçe yazılabileceğini bile bilmiyorsun aklını kullanamayan kim sencehala turkce diyor ucube, unlu harfleri kullaniyorsun sen ama aklini kullanamiyorsun yazik ailene boyle evlat dusman basina![]()