Neler Yeni

En ucuz VP nereden alınır?

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
itemsatış hem anında teslim hem ucuz

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
oyunicin.com olabilir

En İyi Cevap
3
Uygunsuz davranış
nickinden belli zaten zeka seviyen :)
Az önce sana cezayı SOKTUKLARI için nickim bir kez daha kendini kanıtladı. Ayrıca matematik yarışmalarındaki madalyalarımı dürüp büküp sana bir şey yapardım da neyse.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
sana batan neresi var soyle kirpalim
önceden engellemişim seni,engeli açıcaktım ama zeka seviyesinde bir değişim görmüyorum engelin durabilir.

İtemsatış var diye biliyorum veya trendyol.

jımalya

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Az önce sana cezayı SOKTUKLARI için nickim bir kez daha kendini kanıtladı. Ayrıca matematik yarışmalarındaki madalyalarımı dürüp büküp sana bir şey yapardım da neyse.
ilk okul matematik seviyesinde bir veletsin :) bana kendini kanitlamaya calisiyosun hala cokmu icerledin ahaha
Mesaj otomatik birleştirildi:

önceden engellemişim seni,engeli açıcaktım ama zeka seviyesinde bir değişim görmüyorum engelin durabilir.

İtemsatış var diye biliyorum veya trendyol.
sen yazmaya yuz nerden buluyosun hala utanmaz bebe

En İyi Cevap
3
ilk okul matematik seviyesinde bir veletsin :) bana kendini kanitlamaya calisiyosun hala cokmu icerledin ahaha
La matematiğimle ilgili nerden bilgi sahibisin, ben sana madalya gösterebilirim diyorum sende ne arar diyon, la beni nerden biliyon? Git döner ekmek ye light erkek.

1677270326937.png

İlkokul seviyesinde bile Türkçe'n yok daha gelmiş şov yapıyorsun sana bi tane Türkçe kursu alayım babanın verdiği 10 lira harçlıkla alamazsın şimdi.
ş ç ö ğ harflerini daha keşfedememiş :kekw:

Son düzenleme:

jımalya

80+ Bronze
La matematiğimle ilgili nerden bilgi sahibisin, ben sana madalya gösterebilirim diyorum sende ne arar diyon, la beni nerden biliyon? Git döner ekmek ye light erkek.

Alıntıyı görüntüle
İlkokul seviyesinde bile Türkçe'n yok daha gelmiş şov yapıyorsun sana bi tane Türkçe kursu alayım babanın verdiği 10 lira harçlıkla alamazsın şimdi.
ş ç ö ğ harflerini daha keşfedememiş :kekw:
ingilizce klavye diye birsey oldugundan haberin yok tabi madalyan sende ne arar da demedim ilk okul seviyesi dedim tabi ne kadar icerlediysen eski mesajlarima bakip okudugunu anlayamiyosun acinasi haldesin :)

En İyi Cevap
3

jımalya

80+ Bronze
Top Bottom