seyfo-dayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 580
Hsjakakaja hocam öyle olmuyo ooyuna para verecegine git bi doner falan ye karnin doyar
Hsjakakaja hocam öyle olmuyo ooyuna para verecegine git bi doner falan ye karnin doyar
ne diyon yanickinden belli zaten zeka seviyen![]()
sana batan neresi var soyle kirpalimne diyon ya
aynknksana batan neresi var soyle kirpalim
Az önce sana cezayı SOKTUKLARI için nickim bir kez daha kendini kanıtladı. Ayrıca matematik yarışmalarındaki madalyalarımı dürüp büküp sana bir şey yapardım da neyse.nickinden belli zaten zeka seviyen![]()
önceden engellemişim seni,engeli açıcaktım ama zeka seviyesinde bir değişim görmüyorum engelin durabilir.sana batan neresi var soyle kirpalim
ilk okul matematik seviyesinde bir veletsinAz önce sana cezayı SOKTUKLARI için nickim bir kez daha kendini kanıtladı. Ayrıca matematik yarışmalarındaki madalyalarımı dürüp büküp sana bir şey yapardım da neyse.
sen yazmaya yuz nerden buluyosun hala utanmaz bebeönceden engellemişim seni,engeli açıcaktım ama zeka seviyesinde bir değişim görmüyorum engelin durabilir.
İtemsatış var diye biliyorum veya trendyol.
La matematiğimle ilgili nerden bilgi sahibisin, ben sana madalya gösterebilirim diyorum sende ne arar diyon, la beni nerden biliyon? Git döner ekmek ye light erkek.ilk okul matematik seviyesinde bir veletsinbana kendini kanitlamaya calisiyosun hala cokmu icerledin ahaha
ingilizce klavye diye birsey oldugundan haberin yok tabi madalyan sende ne arar da demedim ilk okul seviyesi dedim tabi ne kadar icerlediysen eski mesajlarima bakip okudugunu anlayamiyosun acinasi haldesinLa matematiğimle ilgili nerden bilgi sahibisin, ben sana madalya gösterebilirim diyorum sende ne arar diyon, la beni nerden biliyon? Git döner ekmek ye light erkek.
Alıntıyı görüntüle
İlkokul seviyesinde bile Türkçe'n yok daha gelmiş şov yapıyorsun sana bi tane Türkçe kursu alayım babanın verdiği 10 lira harçlıkla alamazsın şimdi.
ş ç ö ğ harflerini daha keşfedememiş![]()
Bak bakayım benim klavyem hangi dilmiş? Sana harbi yazık, İngilizce klavyeden Türkçe yazmayı bile beceremiyor, herkesi kendi gibi zavallı zannediyor.ingilizce klavye diye birsey oldugundan haberin yok tabi madalyan sende ne arar da demedim ilk okul seviyesi dedim tabi ne kadar icerlediysen eski mesajlarima bakip okudugunu anlayamiyosun acinasi haldesin![]()
kendinde de oldugu halde akil edemiyosun demek ailene acidim valla boyle bi cocukla ugrasmak tiksindiricidir heraldeBak bakayım benim klavyem hangi dilmiş? Sana harbi yazık, İngilizce klavyeden Türkçe yazmayı bile beceremiyor, herkesi kendi gibi zavallı zannediyor.