MufasaBoss
80+
En Ucuz Yapay Zekayı Arıyorum ChatGPT Aylık 20 Dolar Bana Fazla Geliyor Aylık Bütçem 1$ İla 5$ Arası
Anlamadımlocal ollama yetersiz mi geliyor
grok öneririmAnlamadım
sisteminiz iyiyse localinizde ollama 7b çalıştırabilirsiniz. Ancak ingilizce olur. Döküman vs okuyabiliyorAnlamadım
Ekran Kartım 1650 İşlemci Amd Ryzen 5 5500 K Sistem Ortanın Altı Ama Beni İdare Ediyor Da Ben Sadece Soru Sormak İçin Yapay Zeka Arıyorum Reissisteminiz iyiyse localinizde ollama 7b çalıştırabilirsiniz. Ancak ingilizce olur. Döküman vs okuyabiliyor
ücretli neden arıyorsunuz ki? chatgpt de ücretsizi var. Copilot var oda ücretsizEkran Kartım 1650 İşlemci Amd Ryzen 5 5500 K Sistem Ortanın Altı Ama Beni İdare Ediyor Da Ben Sadece Soru Sormak İçin Yapay Zeka Arıyorum Reis
ChatGpt Sınırlı Ondan Copilot Duydum Da Denemedimücretli neden arıyorsunuz ki? chatgpt de ücretsizi var. Copilot var oda ücretsiz
Bu gemini var onada bi baksanaEn Ucuz Yapay Zekayı Arıyorum ChatGPT Aylık 20 Dolar Bana Fazla Geliyor Aylık Bütçem 1$ İla 5$ Arası
Bana tünaydın diyoBu gemini var onada bi baksana
Reis Ücretsizde Yazma Sınırı Varchat-gpt'nin ücretlisi ile ücretsizinin farkı ne?
Sağol Reis Büyük İhtimal Onu KullanıcamBu gemini var onada bi baksana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana tünaydın diyo