En Uygun Güvenilir PS5 Tavsiyesi?

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
153
Genpa Gross'un kampanyası dahilinde almak istiyodum fakat alamadım şuan içimde ukte kaldı en uygun güvenilir nerden alabilirim 2.el alınır mı fikirlerinizi ve önerilerinizi alırsam sevinirim sanırım cfı yılları varmış sürüm farkları var macun akma sorunları falan bilgim sıfır.

Genpa Gross'un kampanyası dahilinde almak istiyodum fakat alamadım şuan içimde ukte kaldı en uygun güvenilir nerden alabilirim 2.el alınır mı fikirlerinizi ve önerilerinizi alırsam sevinirim sanırım cfı yılları varmış sürüm farkları var macun akma sorunları falan bilgim sıfır.

Şuradan alabilirsin.

E-ticaret sitesinden alacaksani Hepsiburada üzerinden puanı yüksek olan satıcılardan alabilirsin. Talksit imkanı var.

oyunlarına ve aboneliklerine verecek paran varsa en iyi cihaz ps5 slim 1 tb olanı güncel modellerde gb ı düşürdüler 825 gb asla alma

oyunlarına ve aboneliklerine verecek paran varsa en iyi cihaz ps5 slim 1 tb olanı güncel modellerde gb ı düşürdüler 825 gb asla alma
Hocam 1tb alacağım zaten plus üyeliğini ortak kullanıcaz oyunları da arkadaşla yarı yarıya halledicez ama alması var sorun

Hocam 1tb alacağım zaten plus üyeliğini ortak kullanıcaz oyunları da arkadaşla yarı yarıya halledicez ama alması var sorun
güveniir kardeş olayın varsa kaymak tadından yenmez 2.el sitelerde sıfır satan konsol dükkanları var ps5 i oralardan temin edin güvenilri yerler var yada 2.elde temiz cihazlar var ps5 alıcaksanız bu modelden kesinlikle uzak dur çin menseili ürünleri alma digerleri sorunsuz

güveniir kardeş olayın varsa kaymak tadından yenmez 2.el sitelerde sıfır satan konsol dükkanları var ps5 i oralardan temin edin güvenilri yerler var yada 2.elde temiz cihazlar var ps5 alıcaksanız bu modelden kesinlikle uzak dur çin menseili ürünleri alma digerleri sorunsuz
çin menşeili ürünü nasıl tanımlıyoruz

çin menşeili ürünü nasıl tanımlıyoruz
çin meşeili ürünün arkasında çince yazar üstüne çin menseili ürünlerde özel bölgesel kilit oluyor kullanamıyorsun marketi

Trendyol,Hepsiburada, Mediamarkt,Teknosa,Vatan Bilgisayar en güvenilir yerler.
En güvenilir satıcılar da Fly Technology ve Kahraman Konsol.
Gelelim CFI meselesine aslında Slim kasalarda önemli değil ama bazı ithalatçı garantili PS5 Slim'lerde Avrupa uyumlu güç kaynağı çıkmıyor bu yüzden CFI-2016 sürümlü almanız daha mantıklı olacaktır.

Trendyol,Hepsiburada, Mediamarkt,Teknosa,Vatan Bilgisayar en güvenilir yerler.
En güvenilir satıcılar da Fly Technology ve Kahraman Konsol.
Gelelim CFI meselesine aslında Slim kasalarda önemli değil ama bazı ithalatçı garantili PS5 Slim'lerde Avrupa uyumlu güç kaynağı çıkmıyor bu yüzden CFI-2016 sürümlü almanız daha mantıklı olacaktır.
Hocam herkesin fiyat skalası farklı biri koymuş 23k biri koymuş 25k yani anlayamadım.

Hocam herkesin fiyat skalası farklı biri koymuş 23k biri koymuş 25k yani anlayamadım.

Ezbere fiyat veriyorlar işte. Hadi e-ticaret sitesinin kestiği komisyonu da üstüne koyuyor desek en fazla 25 bin TL fakat PS5 fiyatına PS4 satan var.

İkinci el zaten çizik ve soluk olur. İkinci elde yeni kalitesi bekleme.

İkinci el zaten çizik ve soluk olur. İkinci elde yeni kalitesi bekleme.
Hocam sıfır alsam bile yorumlara bakıyorum kutu açılmış kutu içeriği değiştirilmiş. İkinci el anca güvendiğim birinden alırım da sıfırda da aynı sorun var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,167
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri