Merhaba, 2 sorum olacak.
Öncelikle aşırı derecede oyun oynayan bir insanım günde 10/15 saat hiç kalkmadan oyun oynuyorum. Windows 10 işletim sisteminden aşırı derecede sıkıldım, oyun için daha performanslı, Debian/Ubuntu/macOS Mojave/Fedora tarzında görünümü olan bir işletim sistemine geçmek istiyorum
Bilgisayar donanımı ve yazılımı hakkımda pek bir fikrim yok, aç kapa şeklinde kullanıyorum..
Hem görünüşü/grafiği(sade gözükmesine gerek yok) hemde oyun için performans sağlayacak bir işletim sistemi arıyorum.
Her türlü fikre açığım.
Oynadığım oyunlar;
1. Red Dead Redemption 2(Story)/Online
2. Among Us
3. Far Cry 3
4. Sniper Elite 4
5. Fallout
6. The Forest
7. Raft
8. Rust
9. Gta 5(Story)/Online
Bu tarzda daha bir çok oyun oynuyorum.
Bilgisayar Özelliklerim;
Windows 10 Home
Intel® Core™ i5-9400F (9MB Önbellek, 4,10 GHz'e Kadar)
128GB SSD+1TB HDD
8GB DDR4
RTX 2060 DDR6 6G
MSI TRIDENT A 9SC-086EU
-------------------
Diyelim ki yeni bir işletim sistemine geçtim bilgisayarımda var olan oyun/programlar/dosyalar bunların hepsini tekrardan kuracak mıyım? aktarma yapabilir miyim?
Her türlü yanıtınızı bekliyorum.
Bilgisayarım masaüstü laptop değil
Öncelikle aşırı derecede oyun oynayan bir insanım günde 10/15 saat hiç kalkmadan oyun oynuyorum. Windows 10 işletim sisteminden aşırı derecede sıkıldım, oyun için daha performanslı, Debian/Ubuntu/macOS Mojave/Fedora tarzında görünümü olan bir işletim sistemine geçmek istiyorum
Bilgisayar donanımı ve yazılımı hakkımda pek bir fikrim yok, aç kapa şeklinde kullanıyorum..
Hem görünüşü/grafiği(sade gözükmesine gerek yok) hemde oyun için performans sağlayacak bir işletim sistemi arıyorum.
Her türlü fikre açığım.
Oynadığım oyunlar;
1. Red Dead Redemption 2(Story)/Online
2. Among Us
3. Far Cry 3
4. Sniper Elite 4
5. Fallout
6. The Forest
7. Raft
8. Rust
9. Gta 5(Story)/Online
Bu tarzda daha bir çok oyun oynuyorum.
Bilgisayar Özelliklerim;
Windows 10 Home
Intel® Core™ i5-9400F (9MB Önbellek, 4,10 GHz'e Kadar)
128GB SSD+1TB HDD
8GB DDR4
RTX 2060 DDR6 6G
MSI TRIDENT A 9SC-086EU
-------------------
Diyelim ki yeni bir işletim sistemine geçtim bilgisayarımda var olan oyun/programlar/dosyalar bunların hepsini tekrardan kuracak mıyım? aktarma yapabilir miyim?
Her türlü yanıtınızı bekliyorum.
Bilgisayarım masaüstü laptop değil