Neler Yeni

En uygun sıfır İphone 11

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
dostum 27k bütçen varsa yurtdisi iphone 15 bakmani tavsiye ederim 25k civari
Nasıl güveneceğiz? Geçen fpporaya gelen bir cihazın toplama olduğunu gördükten sonra fikirlerim değişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yd s23u al bence ama o tasarımı sevmiyorsan 30kya yd kapalı kutu 15 pro çift fiziki sim bulabilirsin 4 ay telefon taşımamak için ip 11/12 almak bana mantıksız geliyor eğer ileride satma gibi bir planın yoksa.
Nasıl güveneceğiz? Geçen fpporaya gelen bir cihazın toplama olduğunu gördükten sonra fikirlerim değişti.

Son düzenleme:

fy808

80+

kanka burdaki bazi akilli arkadaslar sordugum soru disinda her seye cevap verdigi icin gercekten cevap veren arkadaslar disinda mesajlara dikkat etmiyorum cok sana da tavsiye ederim aynisini

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
bildigim kadariyla guncelleme almicagina dair kesin bi veri yok.
varsa paylasir misin?
nasil yok kanka tum herkes bunu soyluyo ve zamanida geldi apple in kendisi soyluyo 11 kac yillik telefon ios 18 desteklemicek alinmaz sıfırı çok pahali 2.el guzel dusurursen al

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,312
İsim
uwu

Kapalı kutu olarak satılan var gidince imeisini btk üstünden sorgulayınca hat takılıp takılmasını belli oluyor
kanka burdaki bazi akilli arkadaslar sordugum soru disinda her seye cevap verdigi icin gercekten cevap veren arkadaslar disinda mesajlara dikkat etmiyorum cok sana da tavsiye ederim aynisini
İp 11 eski bundan 3 sene önce alınırdı

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
En uygun fiyata 0 iphone 11 veya 12yi nereden bulabilirim.
Akakçe güncel değil maalesef :(
Edit:
Nereden bulabilirimi soruyorum arkadaşlar alınır alınmaz benim kararım.
Hocam bu zamanda 11 alinmaz

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Kapalı kutu olarak satılan var gidince imeisini btk üstünden sorgulayınca hat takılıp takılmasını belli oluyor

İp 11 eski bundan 3 sene önce alınırdı
Peki 12 mi yurtdışı mı? Veya yurtdışı cihazların kapatılması söz konusu mu? Sonra elimizde kalmasın da. Sanırım 30kya kadar 14pro max veya 15 gibi modeller bulunabiliyor yurtdışı olunca. Ama yurtiçinde en fazla 12 alınıyor veya zorlanırsa ikinci el 13.

fy808

80+

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Furkan Görür
İphone13 e 3k zam geldi. 11-12 piyasasi da 1.5-2k artar herhalde
2-3k arttı.

Akakçe den bak oradan daha uyguna yok. Ek olarak alırken ilan başlığında kesinlikle (Apple Türkiye Garantili) yazsın. (ithalat garantili) yazanları kesinlikle alma. 64gb günümüz için aşırı az. 128gb al en az.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,234
Üyeler
161,415
Son üye
jeshi
Top Bottom