- Konu Sahibi Konu Sahibi
Android kullanmaya devam et dostum.İyi kazıklanmalar kardeşim.
Android kullanmaya devam et dostum.İyi kazıklanmalar kardeşim.
Hocam 11in görünüşü çok daha güzel se 22 ye kiyaslaHocam illa apple alınacaksa se 2022 alın veya 2. el 12 bakın. 11 Gerçekten iyi bir model değil, gerek ekranı, gerekse de son güncellemesini alıp desteğinin sona ermesi. Ha bana soracak olursanız s23 alın derim 28k TL'ye.
En uygun fiyata 0 iphone 11 veya 12yi nereden bulabilirim.
Akakçe güncel değil maalesef
Edit:
Nereden bulabilirimi soruyorum arkadaşlar alınır alınmaz benim kararım.
Her şey görünüş değil işte, henüz almadıysanız ya se22 ya da ip 12 alın. 11 aldıysanız geçmiş olsun.Hocam 11in görünüşü çok daha güzel se 22 ye kiyasla
11 alacağım.Her şey görünüş değil işte, henüz almadıysanız ya se22 ya da ip 12 alın. 11 aldıysanız geçmiş olsun.
Paranızı boşa harcıyorsunuz hocam, ekranı cidden çöp bir cihaz. 12 alın.11 alacağım.
12 alın , en azından daha az paranızı çöpe atarsınız , 11 şuan için hakketten rezil11 alacağım.
İphone'dan yazıyorum. Ben Fanboy değilim senin gibi liselilerde statü belirtiyor heralde iphone iyi kazıklanmalar. Forumda olmamanda forum açısından daha iyi senin verdiğin bilgiden bi cacık olmaz.Android kullanmaya devam et dostum.
Parti kur oy verelim kral illa kazığı yiyecek yaniİphone'dan yazıyorum. Ben Fanboy değilim senin gibi liselilerde statü belirtiyor heralde iphone iyi kazıklanmalar. Forumda olmamanda forum açısından daha iyi senin verdiğin bilgiden bi cacık olmaz.
Araba alırken sadece rengine bakan kızlar gibi telefon seçiyorsunHocam 11in görünüşü çok daha güzel se 22 ye kiyasla
Dostum seni mi ilgilendiriyo benim ne kullanıcağımAraba alırken sadece rengine bakan kızlar gibi telefon seçiyorsun
Kafası basan herhangi bir arkadaşına sor benimşe aynı şeyi söyler, illa alıcaksan ikinci el al. Rankımda kaç kişiye yardım ettiğimi gösteriyor mesajlarımın hepsi ortada açıp bakabilirsin. Ki forum haricide sürekli benden yardım isteyen insanlar var. Neden çünkü zaten insanların maddi gücü azken paralarının hakkını veren cihazlar almaları için çabalıyorum.Dostum seni mi ilgilendiriyo benim ne kullanıcağım
Fikrinin burdan çıkınca geçerliliği olmadığını biliyosun canım kardeşim.
Rankından anlıyorum.