Neler Yeni

En uygun sıfır İphone 11

eggmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Egemen Parlak
Hocam illa apple alınacaksa se 2022 alın veya 2. el 12 bakın. 11 Gerçekten iyi bir model değil, gerek ekranı, gerekse de son güncellemesini alıp desteğinin sona ermesi. Ha bana soracak olursanız s23 alın derim 28k TL'ye.

fy808

80+
Hocam illa apple alınacaksa se 2022 alın veya 2. el 12 bakın. 11 Gerçekten iyi bir model değil, gerek ekranı, gerekse de son güncellemesini alıp desteğinin sona ermesi. Ha bana soracak olursanız s23 alın derim 28k TL'ye.
Hocam 11in görünüşü çok daha güzel se 22 ye kiyasla

ConquerorXIV

80+ Gold
En uygun fiyata 0 iphone 11 veya 12yi nereden bulabilirim.
Akakçe güncel değil maalesef :(
Edit:
Nereden bulabilirimi soruyorum arkadaşlar alınır alınmaz benim kararım.

En İyi Cevap
3
Android kullanmaya devam et dostum.
İphone'dan yazıyorum. Ben Fanboy değilim senin gibi liselilerde statü belirtiyor heralde iphone iyi kazıklanmalar. Forumda olmamanda forum açısından daha iyi senin verdiğin bilgiden bi cacık olmaz.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,177
İsim
.
İphone'dan yazıyorum. Ben Fanboy değilim senin gibi liselilerde statü belirtiyor heralde iphone iyi kazıklanmalar. Forumda olmamanda forum açısından daha iyi senin verdiğin bilgiden bi cacık olmaz.
Parti kur oy verelim kral illa kazığı yiyecek yani

En İyi Cevap
3
En İyi Cevap
3
Dostum seni mi ilgilendiriyo benim ne kullanıcağım :)
Fikrinin burdan çıkınca geçerliliği olmadığını biliyosun canım kardeşim.
Rankından anlıyorum.
Kafası basan herhangi bir arkadaşına sor benimşe aynı şeyi söyler, illa alıcaksan ikinci el al. Rankımda kaç kişiye yardım ettiğimi gösteriyor mesajlarımın hepsi ortada açıp bakabilirsin. Ki forum haricide sürekli benden yardım isteyen insanlar var. Neden çünkü zaten insanların maddi gücü azken paralarının hakkını veren cihazlar almaları için çabalıyorum.

Top Bottom