Neler Yeni

En Uyguna Nasıl Araba Alınır?

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mehmet Tan
Bütçe
1500000
Merhaba arkadaşlar,
Elimizde 500 bin TL nakit var. İlk aracımız olacağı için geniş ve iyi bir araç almak istiyoruz(1.5 milyon TL) . Aklımızda kredi imkanlarından dolayı TOGG geldi fakat onda da bankalar işi yokuşa sürüyor. 1 milyon TL kadar kredi/taksite ihtiyacımız var. Ayda 60 bin ödeyecek gelirimiz var.
Fakat gelgelelim arabalardaki düşük kredi imkanlarına:
Bankalar, TOGG dışında en fazla 400 bine kadar taşıt kredisi veriyor,
Markanın satış bayisine gittiğimizde ise 1.5 milyonluk araca 300 bin kredi veriyorlar (örneğin Cherry)
Bu şartlarda nasıl araç alacağız, aklımıza bir yöntem gelmiyor.

catsped

80+
Aylık 60,000₺ ödeme imkanınız varsa bunu biriktirirseniz 3 ayda 180,000₺ ekstra para eder ve elinizdeki para 680,000₺ olur. Daha kolay kredi alma imkanınız olur. TOGG hariç araç alabileceğinizi sanmıyorum. Zaten elektrikli araç olduğundan kısıtlı maddi bütçeler için de çok iyi bir tercih. Maliyet konusunda her açıdan 8 kat daha ucuz benzinli araçlara kıyasala.

dwa.png

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mehmet Tan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aylık 60,000₺ ödeme imkanınız varsa bunu biriktirirseniz 3 ayda 180,000₺ ekstra para eder ve elinizdeki para 680,000₺ olur. Daha kolay kredi alma imkanınız olur. TOGG hariç araç alabileceğinizi sanmıyorum. Zaten elektrikli araç olduğundan kısıtlı maddi bütçeler için de çok iyi bir tercih. Maliyet konusunda her açıdan 8 kat daha ucuz benzinli araçlara kıyasala.

Alıntıyı görüntüle
Hocam para biriktiriyoruz ama 6 ay biriktirsek biriktirsek 900 biriktiririz 6 aya togg fiyatı bizden hızlı yükselecektir. Bu attığın kampanyayı her bankaya soruyorum hiçbirini yanaşmıyor maalesef havada kalmış bir düzenleme oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,229
Üyeler
170,990
Son üye
Sebahattina
Top Bottom