Xenovian
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 38
- İsim
- M.Rüzgar Özen
En yakın arkadaşım 2 hafta önce sevgili yaptı, bunu ona ben teşvik ettim. Kıza aşıktı kendisine açılmasını önerdim ancak sevdiği kızla aram biraz bozuktu, eğer aramız bozulmayacaksa her zamanki gibi arkadaş kalacaksak bana bir sorun yok diye kendisini teşvik ettim. Sonrasında çocuk açıldı, o kıza yazarken kendisine baya yardım ettim. Sınav dönemine denk geldiği için onu ders çalıştırdım ve notlarımı paylaştım. Son 1 hafta içerisinde 2 planımızıda iptal etti, bişey olmaz dedim. Sonrasında her cumartesi evime gelirdi gelmemek istedi. Sorun olmadığını kendisine bildirdim, ertesi akşam ona pazartesi çıkışta bşeyler yapalım mı kanka diye yazdığımda görüldü attı. Ertesi gün okuldayken(normalde sıra arkadaşımdır kendisi) başka bir sıraya geçtiğini gördüm ve bir sorun olup olmadığını sordum "problem yok yeni bişeyler denemek istiyorum" diye yanıtladı. Bu akşam(30dk önce) genel olayları kafamda tarttım ve kendisine bugüne kadar iyi bir arkadaşım olduğunu ve ona bu konuda şükranlarımı sunduğumu, ancak artık yollarımızı ayırdığımızı eğer isterse bir gün kapımın hala açık olucağını bildirdim ve iyi akşamlar dileyip numarasını telefonumdan sildim. Sizce burada sorunlu ben miyim? Ne yapmalıyım?