kalppatatesi
80+
o kadar cahilse ipleme sana bir zararı dokunmuyorsa şimdilik bir şey yapmaOkadar cahilki instagram bile kullanmayı bilmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyüzden yok inatagramı
o kadar cahilse ipleme sana bir zararı dokunmuyorsa şimdilik bir şey yapmaOkadar cahilki instagram bile kullanmayı bilmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyüzden yok inatagramı
boşver o zaman sana bir şey yaparsa uğraşırsınTamamdır hocam ben sadece neden yani ben ne yaptım kendisi diğer arkadasıma cıvıyor şimsrıyor demiş ama kendisi sıraya tükürüp onunla oynayan biri
Yok, işte uzun süre birlikte takıldığınız için içinizde boşluk hissi oluşmuş. Ben bir şekil size kötülük yapmış (İsminizi kötüye çıkarmış gibi) sanmıştım. Dediğim gibi sebebini sormaya çalışın eğer düzeltebilirseniz düzeltin. Baktınız düzelmiyor, artık yeni kişilere yönelmeyi deneyin. Umarım aranız tekrar düzelir.Size öyle geliyor hocam yaşadıklarımız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu çok samimiydik güveniyordum
Aynı durumu yaşadım o arkadaşlarla görüşmemek en mantıklı çözüm binevi kalleş heriflerMerhabalar ben bir kişiyle çok yakın arkdaştım yanımızda biri daha vardı onun kadar değil ama diğeriyle hep çok yakındık 2 yıl boyunca takıldıktan sonra durduk yere küstü anlamadım soru sorunca bilmiyorum diyor ama küs neyse diğer arkadaşlarımla takılayım dedim 1 sene geçmeden oda küsüp bana ihanet eden diğer arkadaşla takıldı ortada kaldım neden ihanet ettiler bilmiyorum o 2 si bana küsünce onlarda diğer arkadaşları ile beni küstürmüş neden yani. Bende eski arkadaşlarımla takılıyorum
Lisede fen lisesi de olsa çpl de olsa kötü insanlar olacak arkadaşlarını iyi seç yoksa çok uğraşırsınHartık umudu kestim onlardan sebebini sor siyorsunuz ya sorduğumda bana bilmiyorum diyor işte bu kadar neyse forumda argo küfür yasak 4 ay sonra liseye geçicem orada hep yeni insanlar olucak teşekkür ederim cevapların için