Neler Yeni

En yakın arkadaşlarım bana ihanet etti

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ekrem
Tamamdır hocam ben sadece neden yani ben ne yaptım kendisi diğer arkadasıma cıvıyor şimsrıyor demiş ama kendisi sıraya tükürüp onunla oynayan biri

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
...
Hocam, ortada çok ciddi bir ihanet yok gibi. Konuyu açmadan büyük bir kazık yediniz sandım. Neyse ki bir şey yokmuş. İkinci arkadaşınıza sebebini sorabilirsiniz. Doğru düzgün cevap vermezlerse geçin yeni arkadaşlar edinin. Kafaya takılacak bir durum değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ekrem
Size öyle geliyor hocam yaşadıklarımız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu çok samimiydik güveniyordum

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
...
Size öyle geliyor hocam yaşadıklarımız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu çok samimiydik güveniyordum
Yok, işte uzun süre birlikte takıldığınız için içinizde boşluk hissi oluşmuş. Ben bir şekil size kötülük yapmış (İsminizi kötüye çıkarmış gibi) sanmıştım. Dediğim gibi sebebini sormaya çalışın eğer düzeltebilirseniz düzeltin. Baktınız düzelmiyor, artık yeni kişilere yönelmeyi deneyin. Umarım aranız tekrar düzelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ekrem
Hartık umudu kestim onlardan sebebini sor siyorsunuz ya sorduğumda bana bilmiyorum diyor işte bu kadar neyse forumda argo küfür yasak 4 ay sonra liseye geçicem orada hep yeni insanlar olucak teşekkür ederim cevapların için

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
Alperen Yılmaz
Merhabalar ben bir kişiyle çok yakın arkdaştım yanımızda biri daha vardı onun kadar değil ama diğeriyle hep çok yakındık 2 yıl boyunca takıldıktan sonra durduk yere küstü anlamadım soru sorunca bilmiyorum diyor ama küs neyse diğer arkadaşlarımla takılayım dedim 1 sene geçmeden oda küsüp bana ihanet eden diğer arkadaşla takıldı ortada kaldım neden ihanet ettiler bilmiyorum o 2 si bana küsünce onlarda diğer arkadaşları ile beni küstürmüş neden yani. Bende eski arkadaşlarımla takılıyorum
Aynı durumu yaşadım o arkadaşlarla görüşmemek en mantıklı çözüm binevi kalleş herifler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hartık umudu kestim onlardan sebebini sor siyorsunuz ya sorduğumda bana bilmiyorum diyor işte bu kadar neyse forumda argo küfür yasak 4 ay sonra liseye geçicem orada hep yeni insanlar olucak teşekkür ederim cevapların için
Lisede fen lisesi de olsa çpl de olsa kötü insanlar olacak arkadaşlarını iyi seç yoksa çok uğraşırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ekrem
sağolun hocam zaten gram muhatap olmuyorum derslerime daha çok önem veriyorum 4 ay kaldı zaten dediğiniz gibi iyi seçmem lazım lisedede arkadaşlarımı

Demekki gerçek arakdaşların değilmiş
Aynısını ben her yıl yaşadığım için artık umursamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ekrem
Allah yardımcımız olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular