Neler Yeni

En yeni PARDUS sürümü gerçekten bi harika olmuş...

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Tekin Ayber
hicbir getirisi yok ama kendilerinin yazdiklari ise yarar tool yok cok bos
Anca kötülüyorsun, sırf kötülemek için yazıyorsun doğrusu... Asıl sen boş boş yazıyorsun, insan hiç olmaz ise güzel, doğru yönlerine ne kadar düşman olsa da doğru der, sen onu bile demiyorsun. Zaten tüm kamu kurumları ve eğitim odaklı kurumlar kullanıyor, isteseniz de istemeseniz de ileride geliştikçe çok daha fazla sevilecek ve yaygınlaşacak.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
sen onu bile demiyorsun.
kendi ozgu kullanicinin isine yarayacak bir ozelligi yok, yani o kadar distro varken gercekten donup pardusa bakmam

Anca kötülüyorsun, sırf kötülemek için yazıyorsun doğrusu... Asıl sen boş boş yazıyorsun
niye kullaniyorsunda demiyorum bu arada sinirlenmene gerek yok sonucta seninde degil benimde degil bu dagitim. Pardusa destek olmak istiyorsan kullanmaya devam edebilirsin ama debian kurup xfce kullanmak bile bana daha mantikli geliyor

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Tekin Ayber
kendi ozgu kullanicinin isine yarayacak bir ozelligi yok, yani o kadar distro varken gercekten donup pardusa bakmam

niye kullaniyorsunda demiyorum bu arada sinirlenmene gerek yok sonucta seninde degil benimde degil bu dagitim. Pardusa destek olmak istiyorsan kullanmaya devam edebilirsin ama debian kurup xfce kullanmak bile bana daha mantikli geliyor
Ya o kadar çok gereksiz ölücüler var ki, yorum yazarken sırf düşmanlık niyetiyle yazıyorlar, kusura bakma, haksızlık etmek istemem kimseye...
Aslında ben de takım tutar gibi marka tutmam ama Windows da sağlam ve aslında güvenli bir işletim sistemi değil bence çünkü çok çabuk çöküyor ve ileride anlaşılan o ki ya reklam hep göreceğiz ya da para ödemek zorunda kalacağız.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Tekin Ayber
MacOs teması yüklenmiş hali ve Win 11 teması yüklenmiş hali..:

macos.png

MacOS temasını ben böyle yaptım, tıpa tıp da benzetebilirdim ama ben böle sevdiğim için bu şekilde düzenledim.

win 11.png

Yine win 11 temasını da windows 10 daki gibi düzenledim ama diğer her şey win 11 gibi...

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
makyajli debian, madem devlet destegi var neden kendine ozel bir gui yerine xfce kullaniyor, neden kendi temeli yok
İlginç bir şekilde ubuntu dünyanın en çok kullanılan distrosuyken insanlar gnome kullanmamak için xubuntu, kubuntu, lubuntu gibi gnomesuz ubuntulara yöneliyorlar. Ubuntu da debian tabanlı, xubuntu da. Xubuntu Xfce ile geliyor. O da makyajlı debian ama insanlar hiç senin gibi düşünmüyor ve kullanıyor. Amacım pardus savunmak değil, hatta pardus hiç kullanmadım da ama köstek olmanın da bir manası yok. Hazır olanı yeterince kullanışlıysa, kendine özgü gui yaparsan da eleştirilirsin. İki ucu moklu değnek. Yapsan xfce daha iyi diye eleştirilirsin, yapmasan neden yapmıyor diye eleştirilirsin.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
O da makyajlı debian ama insanlar hiç senin gibi düşünmüyor ve kullanıyor.
sorun devlet destekli olupta bu sekilde olmasi saydiklarinin bircogu bagislar ile geciniyor ama pardus oyle degil ya da ben bilmiyorum, hic devlet destegi almiyorda olabilir

Top Bottom