Artillery Sidewinder-X1 geniş baskı alanı, ultra sessiz sürücüleri ve stabil çalışma özellikleriyle eşsiz bir tecrübe sunar. Hemen sizde üretime başlayın
Artillery Sidewinder-X1 geniş baskı alanı, ultra sessiz sürücüleri ve stabil çalışma özellikleriyle eşsiz bir tecrübe sunar. Hemen sizde üretime başlayın
Arada hatrı sayılır bi fiyat farkı var yaklaşık 3.5k.
Baskı alanı sizin için önemliyse artillery tercih edilebilir.Artilerry 300x300 ender 220x220 genişlikte.
Artilerry direkt hazır direct drive,filament sensörü,kayışlı sistem,çift z ekseni falan full kurulu geliyor.
Enderde bunların hiç biri yok.
Ama bana soracak olursanız ender almak daha mantıklı çünkü arada 3.5k fark var.Bundan kat kat daha az maliyetle kayışlı çift z,direct drive,filament sensörü vs yapılır ki bende de ender var şuanda yavaş yavaş geliştirmeleri yapıyorum.Yaptıklarım işte çift dişli extruder,direct drive bl touch ve sarı yaylar oldu.Yakın zamanda da çift z yapmayı planlıyorum.Uzun lafın kısası tüm bu yükseltmeleri yapsan masraf 1.5k yı geçmez
Sonuç:Ender