Neler Yeni

Endonezya'da büyük patlama Alev Alev yanıyor!!!

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Arkadaşlar gece saatlerinde 12.20 gibi Endonezya nın en büyuk petrol rafinerisi olan balgon rafinerisi patla(TIL)dı. Günde 125bin ham petrol varili doldurabilme kapasiteliydi bunun içinde Rusya'nın olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam çünkü rusya rafinerisi batmak üzereydi ben batarsam o da batsın demiş olabilir. Şahsi fikrim

Not:alevlerin sönmesi baya sıkıntı olucağını düşünüyorum hava baya kötüleşicektir onlar için allah yardımcıları olsun

Patlama hakkında görüntü

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Arkadaşlar gece saatlerinde 12.20 gibi Endonezya nın en büyuk petrol rafinerisi olan balgon rafinerisi patla(TIL)dı. Günde 125bin ham petrol varili doldurabilme kapasiteliydi bunun içinde Rusya'nın olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam çünkü rusya rafinerisi batmak üzereydi ben batarsam o da batsın demiş olabilir. Şahsi fikrim

Not:alevlerin sönmesi baya sıkıntı olucağını düşünüyorum hava baya kötüleşicektir onlar için allah yardımcıları olsun

Patlama hakkında görüntü
Geçmiş olsun kötü görünüyor

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Espri yapardım da durum ciddi gibi. Umarım en kısa zamanda söner ne diyeyim.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Allah yardımcıları olsun.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Allah yardım etsin. Üzüldüm.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.

Patlama hakkında görüntü
Geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom