🔥İndirim Enermax LIQMAXFLO ARGB 420mm Sıvı Soğutucu 3.479,00 ₺

qwerty12

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,068

Kaliteli ELC-LMF420T-ARGB 420mm soğutma üstelik yeniden doldurulabilir yapıda. Bu fiyata bedava ama kasanıza uyar mı soru işareti 360 lık kalmamış maalesef.

Son düzenleme:

Kaliteli 420mm soğutma üstelik yeniden doldurulabilir yapıda. Bu fiyata bedava ama kasanıza uyar mı soru işareti 360 lık kalmamış maalesef.
360 uzun süredir stokları yok kasasına 420 sığan direkt alsın şahane fiyatta zaten piyasası bu civardaydı pek bir indirim yok

Arctic LF3 ile aynı performansta görünüyor. Alanlar kronik sorunu var mı araştırıp o şekilde alsın.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-10 033755.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-10 033755.webp
    38.9 KB · Hit: 190
Yakında gelecektir ama 420 fiyatı daha uygun satılamadığı için.
Hocam 5 aydır arkadaşım bekliyor sanmıyorum yakın bi zamanda geleceğini hatta farklı bir ürüne yöneldi

Kasanın önü destekliyor ne dersiniz alınır mı ön tarafa takılır mı bu?

Hocam dik sıvı soğutucu montajı öneren pek fazla insan görmedim o yüzden bence gerek yok

O şekilde hem pompa ömrü kısalacak hemde tahminimce 360 ile aynı performnası verecek ayrıca kasa içine girecek temiz havadan da kısmen olacaksınız bence alternatif ürünlere yönelin .

Kullanıyorum, güzel ürün. Arctic LFII'den geçtim neredeyse aynı değerler. Fiyatına göre çok çok iyi performans.

Pompa çok çirkin duruyor. Kasam 420 destekliyor ama 360 lf3 den geçilmez

Hocam 5 aydır arkadaşım bekliyor sanmıyorum yakın bi zamanda geleceğini hatta farklı bir ürüne yöneldi
Bende enermax 360 yedekte argb olan var 😀 ilk aldığımda baya memnun kaldım. İndirim olduğunda puanla falan almıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri