Çıkarmaz hocam. Fakat hiç bir şeyin garantisi yoktur. Sorun çıkarmayacak diye bir şey de yok en kaliteli marka da çıkarabilir. Dediğim gibi Enermax iyidir.Sorun çıkarmaz dimi
Rx7800xt Asus dual watt yeterli ama psu kaliteli mi bilmiyorum GAMİNG GEN TR hazır sistemde varHangi karta o psu?
Teşekkürler hocamÇıkarmaz hocam. Fakat hiç bir şeyin garantisi yoktur. Sorun çıkarmayacak diye bir şey de yok en kaliteli marka da çıkarabilir. Dediğim gibi Enermax iyidir.
orta şeker psu ve yeterli.Rx7800xt Asus dual watt yeterli ama psu kaliteli mi bilmiyorum GAMİNG GEN TR hazır sistemde var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler hocam
6900xt 7500f sisteme yeter mi şuan param çıkışmıyor yükseltemiyorum daorta şeker psu ve yeterli.
teşekkür ederim bir kaç kişiye daha sormuştum ama içim rahat etmemişti yarın gidip kartı alacağım ama 3x8 pin güç girişi istiyor kart psu da 3x8 bulunuyor değil miHocam yeter ama 750 watt olsa daha iyi olurdu
Hocam bilmiyorum bi saniye bakayımteşekkür ederim bir kaç kişiye daha sormuştum ama içim rahat etmemişti yarın gidip kartı alacağım ama 3x8 pin güç girişi istiyor kart psu da 3x8 bulunuyor değil mi
2x8 varmışteşekkür ederim bir kaç kişiye daha sormuştum ama içim rahat etmemişti yarın gidip kartı alacağım ama 3x8 pin güç girişi istiyor kart psu da 3x8 bulunuyor değil mi