Enermax MAXPRO III 700W 80+ ile 3080 kullanılır mı?

farka değer bence. her türlü garantiye almak lazım o işlemci iyi soğutulursa 100w de güç tüketebiliyor sonuçta psu'yu stres altında kullanmamak iyi
O zaman bunu da sipariş geçiyorum diğerini teslim almam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

farka değer bence. her türlü garantiye almak lazım o işlemci iyi soğutulursa 100w de güç tüketebiliyor sonuçta psu'yu stres altında kullanmamak iyi
Hocam internette sadece 1 tane 8 pin PCle kablosu var yazıyor ama?

Son düzenleme:
O zaman bunu da sipariş geçiyorum diğerini teslim almam

Hocam internette sadece 1 tane 8 pin PCle kablosu var yazıyor ama?
değil hocam ya sayısız montaj yaptım bu psu ile 3 tane var 1 tane tek 8 bide 1+1 daisy şeklinde. akla mantığa sığıyor mu 750w powerda 1 tane 8 pin olması.

Bu nasıl sizce?
giga powerlara geçmişlerinden dolayı güvenmiyorum

değil hocam ya sayısız montaj yaptım bu psu ile 3 tane var 1 tane tek 8 bide 1+1 daisy şeklinde. akla mantığa sığıyor mu 750w powerda 1 tane 8 pin olması.

giga powerlara geçmişlerinden dolayı güvenmiyorum
Dediğinize güvenip siparişi geçtim hocam. Diğer PSU gelene kadar ekran kartı işi yattı biraz 😄

Dediğinize güvenip siparişi geçtim hocam. Diğer PSU gelene kadar ekran kartı işi yattı biraz 😄
2 tane varmış 3 değil o kadar fazla psu ile montaj yaptım ki beyin yandı kb hocam. corsair cx750 ile karıştırmışım. umarım sorun yaratmaz senin için.

2 tane varmış 3 değil o kadar fazla psu ile montaj yaptım ki beyin yandı kb hocam. corsair cx750 ile karıştırmışım. umarım sorun yaratmaz senin için.
Hocam 3080 için aldım. 3x8 pin girişli alacağım modeller. Kullanamayacaksam bı anlamı yok almamın. Sorunsuz kullanabileceksem cx750 de alabilirim. 3100tl sanırım

Son düzenleme:
İptal ettim hocam nzxtyi

Kullanılır gayette sorunsuz şekilde tek PCIe kablodan bile yüke girebiliyor. Yaptığım testlerde 9070 XT bile besleneceğini rahatlıkla söyleyebilirim.
Hocam şimdi fark ettim de sizin ekran kartı 2x8 benim alacağım 3x8

Sorun olmaz mı tek kablodan çift çıkış almak

Sorun olmaz mı tek kablodan çift çıkış almak
Tek kablodan çift çıkış almak sorun olmaz ben tek kablodan aldım herhangi bir sorun yaşamadım.

Tek kablodan çift çıkış almak sorun olmaz ben tek kablodan aldım herhangi bir sorun yaşamadım.
9070xtnin tdpsi 304w 3080 320ymiş. Araştırdıkça daha çok kararsız kalıyorum 😀

Geri