🔥İndirim ENERMAX MAXPRO III 600W PSU 1.499 TL / 700W 1.669 TL

İsimbulamajim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,209
İkisi de çok iyi fiyatta. Parolapara ve İyzico kampanyası uygulanabilir.

Alınır mı ? tarih öncesi cooler master kullanıyorum.

marka olarak iyide model olarak nasıldır bilmiyorum

Şimdi baktım da CW problemi olduğu söyleniyor almaktan vazgeçtim.

Şimdi baktım da CW problemi olduğu söyleniyor almaktan vazgeçtim.

CW bir problem olarak sayılmaz esasında. Bobinlerdeki elektrik yükünün çıkardığı ses nihayetinde. Benzer durum trafoların uğultusunda da mevcut.

CW bir problem olarak sayılmaz esasında. Bobinlerdeki elektrik yükünün çıkardığı ses nihayetinde. Benzer durum trafoların uğultusunda da mevcut.
Bu durum özelinde değil; çoğu ufak tefek detay bile kronik sorun safhasına çıkartılıyor. Görsel ve duyusal konular çok göz önüne alınıyor genel olarak.

Bu durum özelinde değil; çoğu ufak tefek detay bile kronik sorun safhasına çıkartılıyor. Görsel ve duyusal konular çok göz önüne alınıyor genel olarak.

İnsanlar parayı kolay kazanmıyor, almışken sorunusz ve iyi bir donanım almak istiyorlar haklı olarak ancak TR koşullarında çok da mümkün değil.

Hocam ister problem olsun ister olmasın şuanki güç kaynağımda cw var undervolt yaparak kullanıyorum yükte çok rahatsız ediyor bazen yük olmadığında bile çıldırtıyor.

Hocam ister problem olsun ister olmasın şuanki güç kaynağımda cw var undervolt yaparak kullanıyorum yükte çok rahatsız ediyor bazen yük olmadığında bile çıldırtıyor.

O yüzden hak veriyorum. Bir önceki yazımda da paylaşmıştım.

5060ti 16gb aldım fspnin 500wattlık modelini kullanıyorum 12 yıllık ne yapayım sizce alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,097
Üyeler
173,931
Son üye
sahinergun
Geri