ENGELLİ OTOBÜS KARTI

YunusEmre/07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
120
Arkadaşlar engelli otobüs kartı alacağım ücretsiz mi yararlanacağım ve otobüse bindiğim zaman sadece kartı mı göstermem gerekiyor yoksa orada ki cihaza kartı basacak mıyım

Arkadaşlar engelli otobüs kartı alacağım ücretsiz mi yararlanacağım ve otobüse bindiğim zaman sadece kartı mı göstermem gerekiyor yoksa orada ki cihaza kartı basacak mıyım
Ücretsiz ve cihaza okutup geçmen gerekiyor diye biliyorum.

Peki şey benim için önemli bir şey var cihaz okuduğu zaman engelli diye ses veriyor mu önceden mesela şöyleydi öğrenci diyordu umarım engelli demez
Ücretsiz geçiş olarak cihazda yazı yazar. Ses olarak indirimli geçiş sesi olur hocam. Engelli kartları için ayrı ses olacağını sanmıyorum. Otobüslerde zaten şoförün görebileceği ekranda yazar sadece.

Ücretsiz geçiş olarak cihazda yazı yazar. Ses olarak indirimli geçiş sesi olur hocam. Engelli kartları için ayrı ses olacağını sanmıyorum. Otobüslerde zaten şoförün görebileceği ekranda yazar sadece.
Hocam seslerde öğrenci vs yok
Dıdın
Dı dı dı dı
gibi melodik sesler.
Artık ayrıca Kartsız QR Kod okutarak geçiş var metro otobus marmaray vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıda yazdım

Hangi şehirde olduğunuza bağlı olarak değişir ama genellikle otobüs kartını okutulan makinaya okutmak zorunlu. Ücrete gelirsek bi vize işlem ücreti alırlar muhtemelen başka ücret almazlar. Eğer bursalıysanız günde 6 biniş hakkınız vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam seslerde öğrenci vs yok
Dıdın
Dı dı dı dı
gibi melodik sesler.
Artık ayrıca Kartsız QR Kod okutarak geçiş var metro otobus marmaray vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıda yazdım
Tamam bende onu dedim zaten hocam. İndirimli geçiş ayrı ses tam geçiş ayrı ses. Bu ikisi dışında başka ses yok.

Tamam bende onu dedim zaten hocam. İndirimli geçiş ayrı ses tam geçiş ayrı ses. Bu ikisi dışında başka ses yok.
her şehirde aynı değil. bazı şehirlerde dediğiniz gibi farklı sesler ama bazı şehirlerde aynı ses olabiliyor.

Geri