ibrahimpancar
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- ibrahim pançar
hepinize merhaba arkadaşlar ben ibrahim pançar 2 bacağımda yok youtube videoları çekiyorum ve canlı yayınlar açıyorum maksat zaman geçsin ve eğlence olsun malum zaten virüs var ve dışarıda çıkamıyoruz virüs olmasada ben zaten doğru düzgün yürüyemediğim için gezemiyorum protezlerim ağrızalı neyse o konulara girmeyim.
elimde 1 adet leptop 1 adette masaüstü bilgisayar var bunların 2 sini versem bana sağlam bilgisayar vericek biri var mı yani takas yapıcak yada satın alıcak kişi bende o parala güzel bir bilgisayar toplamak istiyorum yayın yapıp montajları kasmadan yapıcak bir bilgisayarım olsun istiyorum daha youtbueden ve yayınlardan para kazanamıyorum benimki eğlence amaçlı en azından oyun oynayabileceğim bilgisayarım olmasını istiyorum.
neyse daha fazla uzatmadan elimdeki bilgisayarların özelliklerini yazmak istiyorum.
lütfen tüm parçaları tek tek fiyatını araştırın googleden öyle yazın.
ve marka modeli aratıp gerçek fiyatlarını bulun.
marka : dell
tür : leptop
serisi : latitude 7280
işlemci : intel i5 7300 2.70Ghz 4 çekirdek
ram : 8Gb
directx sürümü : 12
bios sürümü : 1.6.5
işletim sistemi : windows 10 pro
hdd : 500 gb m2 ssd
ekran : 13
micro sd cart girişi var type c şarj girişi var normal şarj girişi var ethernet girişi var hdmi girişi var aux girişi var 2 adet usb 3.1 girişi var şarjı 1 gün rahatlıkla götürüyor ben 4 saat lol oynuyorum ve şarj %10 lara anca geliyor. ayrıca bilgisayar ısınmıyor çok güçlü soğutucusu var ve bilgisayar çok hızlı yanında 4 fanlı soğutucu ve orjinal şarj aleti ve orijinal çantası ile birlikte verilicektir.
AMD Ryzen 3 1200 Dört Çekirdek 3.10 GHz İşlemci
8 GB DDR4 RAM
RADEON HD 5800 EKRAN KARTI
Asus B350MA ANAKART
Samsung 250 GB SSD
WDC 1 TB HDD
Dell E2211H 21.5 LED MONİTÖR
2.EKRAN LG MONİTÖR
LOGİTECH K520 KABLOSUZ KLAVYE MAUS
POLYGOLD IŞIKLI GAMER KABLOLU MAUS
Logitech c310 Camera
öylesine bir kasanın içine topladım.
elimde 1 adet leptop 1 adette masaüstü bilgisayar var bunların 2 sini versem bana sağlam bilgisayar vericek biri var mı yani takas yapıcak yada satın alıcak kişi bende o parala güzel bir bilgisayar toplamak istiyorum yayın yapıp montajları kasmadan yapıcak bir bilgisayarım olsun istiyorum daha youtbueden ve yayınlardan para kazanamıyorum benimki eğlence amaçlı en azından oyun oynayabileceğim bilgisayarım olmasını istiyorum.
neyse daha fazla uzatmadan elimdeki bilgisayarların özelliklerini yazmak istiyorum.
lütfen tüm parçaları tek tek fiyatını araştırın googleden öyle yazın.
ve marka modeli aratıp gerçek fiyatlarını bulun.
marka : dell
tür : leptop
serisi : latitude 7280
işlemci : intel i5 7300 2.70Ghz 4 çekirdek
ram : 8Gb
directx sürümü : 12
bios sürümü : 1.6.5
işletim sistemi : windows 10 pro
hdd : 500 gb m2 ssd
ekran : 13
micro sd cart girişi var type c şarj girişi var normal şarj girişi var ethernet girişi var hdmi girişi var aux girişi var 2 adet usb 3.1 girişi var şarjı 1 gün rahatlıkla götürüyor ben 4 saat lol oynuyorum ve şarj %10 lara anca geliyor. ayrıca bilgisayar ısınmıyor çok güçlü soğutucusu var ve bilgisayar çok hızlı yanında 4 fanlı soğutucu ve orjinal şarj aleti ve orijinal çantası ile birlikte verilicektir.
AMD Ryzen 3 1200 Dört Çekirdek 3.10 GHz İşlemci
8 GB DDR4 RAM
RADEON HD 5800 EKRAN KARTI
Asus B350MA ANAKART
Samsung 250 GB SSD
WDC 1 TB HDD
Dell E2211H 21.5 LED MONİTÖR
2.EKRAN LG MONİTÖR
LOGİTECH K520 KABLOSUZ KLAVYE MAUS
POLYGOLD IŞIKLI GAMER KABLOLU MAUS
Logitech c310 Camera
öylesine bir kasanın içine topladım.