Neler Yeni

Enis Kirazoğlu Anomaly Agent Metacritic Puanı 84

Türkiye'de pekte sevilmeyen bir oyun türünü (özellikle pixel grafik pek tutmuyor nedense) ilk haftada 23.000 adet satması büyük başarı puanlardan bağımsız ayrıca steam dolar kuruna geçmese çok daha fazla satabilirdi. Umarım çok büyük oyun firmaları görürüz benim en büyük hayalim.
1 haftada 3 milyon lira güzel para yav 😅

Oynamadım ama sevemedim. Bana hitap etmedi. Yinede iyi bir performans göstermiş.

1706716222883.png

EHuHUhuu Bos Yabn A kakANakA

Konuyu açan arkadaş güzel bir açıklama yapmadan direkt ekran görüntüsünü yapıştırdığı için nolmuş yazdım.

maalesef o kadar kazanmıyor steam en az %30 komisyon alıyor, vergi vs derken yarısı elinde kalıyorsa büyük başarı
Orasını ben de biliyorum. Büyük ihtimalle bu haftaki kazanç oyunun masraflarını anca karşılamıştır. Ama satışlar devam edeceği için iyi para kazanırlar diye düşünüyorum.

Güzel skor cidden. Bizimkiler türk oyunu diye korsana düşürmemişler demoyu da kaldırmışlar yoksa biraz oynardım, dolardan beri steam kullanmıyorum 😅
Korsan da var oyun. Ben jesoyunturnuvasi diye bir siteden indirdim oynuyorum

fena bir oyun dğeil 75 filan alır diyordum iyi almış sanırım yurtdışında insanlar beklentisi olmadığı için haa iyimiş bu diyip 8 filan vermişler kötü mü oyun hayır ama rahatsız eden şeyler var onlar da 4 saatlik oyun için bozmaz ben eğlendim şahsen

fena bir oyun dğeil 75 filan alır diyordum iyi almış sanırım yurtdışında insanlar beklentisi olmadığı için haa iyimiş bu diyip 8 filan vermişler kötü mü oyun hayır ama rahatsız eden şeyler var onlar da 4 saatlik oyun için bozmaz ben eğlendim şahsen
Çerezlik oyun için güzel puanlar rahatsız eden şeylerede pek takılmazdım oyun hem çerezlik hemde ilk proje ona rağmen güzel bir iş çıkarmışlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,797
Üyeler
173,263
Son üye
kizilokian
Geri