aga güzel oyun baya. sistemini yükseltirsen ilk oynadığın oyun olsun. 2 defa bitirdim. Müzikleri falan da iyi epey.Bu ikiliden hangisi combat ve hikaye olarak daha iyi, bir de delirtici bir zorluğu olmasın mümkünse.
Yada ikisi yaklaşık aynı diyorsanız katana zero alayım sistem gereksimleri daha düşük
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görseli çok güzel de mininum İ5 demiş bende İ3 var olmaz o
Dead cells çok zorlar mı? Genelde ona zor demişler katana daha mantıklı geliyor ama o da Xbox exclusive imiş Dead cellsi PS4 den rahatça oynama imkanım var.Katana Zero ve Dead Cells. Zaten Enis'in bol bol ilham aldığı yapımlar.
Evet bir tık zor. O yüzden Katanadan başla.Dead cells çok zorlar mı? Genelde ona zor demişler katana daha mantıklı geliyor ama o da Xbox exclusive imiş Dead cellsi PS4 den rahatça oynama imkanım var.
Sistem gereksimleri kağıt üstünde az ama gerçekte de öyle değil mi? Anomaly Agent baya kastı benim sistemde büyük ihtimalle oyunun optimizasyonu ile alakalı ama bu da kasmaz değil miEvet bir tık zor. O yüzden Katanadan başla.
Valla benim 10 yıllık laptopta Anomaly Agent sorunsuz 60FPS çalışıyor. Katana da öyle. Kasması çok garip.Sistem gereksimleri kağıt üstünde az ama gerçekte de öyle değil mi? Anomaly Agent baya kastı benim sistemde büyük ihtimalle oyunun optimizasyonu ile alakalı ama bu da kasmaz değil mi
İ3 işlemci yüzünden büyük ihtimalle. Yoksa ekran kartı falan boşta yatıyor oyunda. Boss savaşında 20FPS lere düştüm ciddi ciddi.Valla benim 10 yıllık laptopta Anomaly Agent sorunsuz 60FPS çalışıyor. Katana da öyle. Kasması çok garip.
Ekran kartın Nvidia ise sağ tıklayıp grafik işlemciyle başlat deyip Nvidia seçebilirsin.İ3 işlemci yüzünden büyük ihtimalle. Yoksa ekran kartı falan boşta yatıyor oyunda. Boss savaşında 20FPS lere düştüm ciddi ciddi.
Ekran kartı olarak RX 550 var, %10 kullanımla rahatça oynatıyor oyunu da o sırada işlemci kullanımı arşa çıkıyor kasmaya başlıyorEkran kartın Nvidia ise sağ tıklayıp grafik işlemciyle başlat deyip Nvidia seçebilirsin.
Seninki bana darboğaz gibi geldi ama emin değilim RX550 benim ekran kartımın (Nvidia GT 840) çok üstünde bir kart ona rağmen ben akıcı oynuyorum.Ekran kartı olarak RX 550 var, %10 kullanımla rahatça oynatıyor oyunu da o sırada işlemci kullanımı arşa çıkıyor kasmaya başlıyor
Dead Cells ve Hollow knight üyeliğimde varmış PS4 den oynayabiliyorum o ikisi rahat. Kalanların sistem gereksinimlerine bakmam gerekKatana zero
Dead cells
Hollow knight
Hades
Have a nice dead
Skulls hero slayer
Çok rahat oynatacağını düşünüyorum.Dead Cells ve Hollow knight üyeliğimde varmış PS4 den oynayabiliyorum o ikisi rahat. Kalanların sistem gereksinimlerine bakmam gerek