hocam belgelsel falan istiyorsan insta da umut acar diye biri var. baya eğitici öğretici video atıyor. arada güzel oluyorBen onları kastetmiyorum. Enis Kirazoğlu'nun belgesel videoları var mesela onlar çok iyi.
Onları söylemedim zaten EK izleyen birisi onları da izliyordur.multiplayer ekibindeki orhun kayaalp ve tunca arslanın da kendi kanallarındaki içerikleri güzel bence.
Enis Kirazoğlu hala orada mı?
Beyaz kurt, Neo, Sadece enes bu kanalları izlemeyin dün dedikleri bugünle çelişiyor dönek hepsi. Boş çeneleriyle para kazanıyorlar.Charmquell, Beyaz kurt
Enis kirazoğlu ve Dost kayaoğlu ve Can sungur tekin en iyileri şuanda diğerleri özenti.Bu adamı çok seviyorum. Yani videolarında her şekilde harika. Adamın düşük video düzenleme kalitesi bile o kalitenin bir parçası. Keşke her saat video atsa. Bunun gibi bir adam var mı?
Fazla bilinmiyor ama Mustafa Kadir çok iyiBu adamı çok seviyorum. Yani videolarında her şekilde harika. Adamın düşük video düzenleme kalitesi bile o kalitenin bir parçası. Keşke her saat video atsa. Bunun gibi bir adam var mı?