Virgil
80+
Dahası
Merhaba arkadaşlar enterasan bir sorunla karşı karşıyayım yardımlarınızı bekliyorum amd hd 7870 ekran kartım mevcut geçen gün macununu yeniledim çok eskimişti sıcaklık 85 90 derecelere cıkıyordu yeniledikten sonra düzeldi fakat oyunda oynadıgım oyun önceden sorun yaşamadıgım dota 2 cs go gibi oyunlarda dota 2 sabit 60 fps dikey eşitleme açık cs go da ise 200 300 arası fps alıyordum msi afterburner testindede oyuna girince ekran kartı ilk 1 dakika içinde 100 derece oluyor fps normal seyrinde ama 1.5 2 dakika sonra eski haline geliyor 55 60 dereceye dönüyor ve fps düşüyor pc res atmadan düzelmiyor pc res attıktan sonra bu döngü devam ediyor oyuna girince amd eski driverda kurdum yenisinide her türlü testi yaptım format attım sorun devam ediyor nedeni ne olabilir acaba?
işlemci intel i5-4460 3.20 onun sıcaklık değerleri 55-60 arasında o yükselmiyor sadece ekran kartında böyle bir sorun mevcut.
işlemci intel i5-4460 3.20 onun sıcaklık değerleri 55-60 arasında o yükselmiyor sadece ekran kartında böyle bir sorun mevcut.
Son düzenleme: