Neler Yeni

Entropi'nin görseller ile açıklaması .

Uygunsuz davranış
Ne diyorsun cidden anlamadım. Ben sadece yazılaeındaki aşırı derecede fazla bulunan noktalama yanlışının sebebini sordum.

Yaptığın yanlış sıradan bir şey olsa tabii ki bir şey demeyeceğim ama bu hem estetik açıdan hem de imla kuralları açısından katliam resmen.

Ayrıca konuyu diğer konularını okumam gerektiğine nereden bağladın? Senin yazına karşı bir şey mi dedim ben? Çok bilmişlik mi tasladım?

Mesajımın başında konudan bağımsız olduğunu belirtim zaten soracağım sorunun.
Eğer iddia ettiğin kadar donanımlıysan böyle konuşmazdın laf salatası yapıyorsun kanka.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da otizimli veya çok araştırmaktan kafası karışmış bir bireysin.

Öncelikle teşekkür ediyorum . Siz Türk gençlerinin beş para etmez ; tam bir cehalet timsali olduğunuz hususunu yine tatbik ettirtiniz .

İki üniversite bitirmiş , yığınla sertifikası olan , yabancı dili olan , yazılım geliştiren , vatani görevini Doğuda ' da Diyarbakır'da yapmış , otuz yaşında , sicili tertemiz , üniversite aşığı şu kardeşinizi .

Sırf gıcık olduğunuz için .. güdülenip .. saçma sapan savlarla .. lekelemeye çalıştınız ya !

Hiçbirinize hakkımı helal etmediğim gibi ; Hiçbir Türk gencine de bundan sonra önyargısız yaklaşmayacağım .

Sürü gibi toplaşıp , ağlamakla .. Ona buna sataşmakla .. Zübüklük yapmayla olmuyor bu işler .

Kime anlatıyorsun anlayacaklar mı ki ? Kim yetiştirdi sizleri acaba ?

Not : Bundan sonra .. Cehaletin dik alası Türk gençleriyle muhatap olmak mı ? Hayır .. Boğulsun kendi cehalet çukurlarında .

Saygısız .. cahil insanlar sizi .

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Şeffaf kareye oyumu basıyorum efendim. Uzaylıyım ben kimseye karışacağım yok.

Hocam profil fotoğrafınız yakıyor, çok yakışıklısınız.

Yahu sevgili arkadaşım . Bütün anlatılanların sağlamasını yaptınız zaten daha neyin kafasındasınız ki ?

Yani benim anlattığım mevzuların hepsinin sizde var olduğunu zaten herkese ispat ettiniz burada .

Bunu bile anlayamayacaksın .

Şeffaf kareye oyumu basıyorum efendim. Uzaylıyım ben kimseye karışacağım yok.

Boş geç kardeşim , Boş geç . Bu kafada insanlara 2 + 2 = 4 bunu bile 10 senede öğretmişlerdir .

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yahu sevgili arkadaşım . Bütün anlatılanların sağlamasını yaptınız zaten daha neyin kafasındasınız ki ?

Yani benim anlattığım mevzuların hepsinin sizde var olduğunu zaten herkese ispat ettiniz burada .

Boş geç kardeşim , Boş geç . Bu kafada insanlara 2 + 2 = 4 bunu bile 10 senede öğretmişlerdir .
Tahsilin ne çok merak ediyorum. Sadece sorumun cevabını ver, diğer dediklerin anlaşılmıyor çünkü.

Tahsilin ne çok merak ediyorum. Sadece sorumun cevabını ver, diğer dediklerin anlaşılmıyor çünkü.

Seninle muhatap olmuyorum artık . Siz gençler primitif kabileci yönünüzü ve tüm bu anlatılan sorunların sizlerde var olduğu gerçeğini tokat gibi ispat ettiniz .

Sizinle neden muhatap olayım ? Hiçbir şey kazanmayacağım gibi sizden hem de sizinle seviye düşecek .

Güzelce .. Argümanların tartışıldığı .. Fikirlerin konuşulduğu beyin fırtınasının yapıldığı mecralarda bulunmak varken ?

Sizin gibi mağara kaçkınlarıyla muhatap olayım ?

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

2+2=5
x=y dielim
her iki tarafı xle çarpalım
x kare = xy
her iki taraftan y kare çıkartalım
xkare - y kare = xy - y kare
(x+y) (x-y) = y( x-y)
burdan
x+y = y
y miz x e eşitti
2x = x oLdu 🤔
x ler sadeleşti
2=1
her iki tarafı 3le toplarsak
5=4
5=2+2 😎😂

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Seninle muhatap olmuyorum artık . Siz gençler primitif kabileci yönünüzü ve tüm bu anlatılan sorunların sizlerde var olduğu gerçeğini tokat gibi ispat ettiniz .

Sizinle neden muhatap olayım ? Hiçbir şey kazanmayacağım gibi sizden hem de sizinle seviye düşecek .

Güzelce .. Argümanların tartışıldığı .. Fikirlerin konuşulduğu beyin fırtınasının yapıldığı mecralarda bulunmak varken ?

Sizin gibi mağara kaçkınlarıyla muhatap olayım ?
Yine aşağılama galiba, okumadım. Tahsilin ne dedik yine cahil olduk. Tamam sensin profesör tamam hee

2+2=5
x=y dielim
her iki tarafı xle çarpalım
x kare = xy
her iki taraftan y kare çıkartalım
xkare - y kare = xy - y kare
(x+y) (x-y) = y( x-y)
burdan
x+y = y
y miz x e eşitti
2x = x oLdu🤔
x ler sadeleşti
2=1
her iki tarafı 3le toplarsak
5=4
5=2+2 😎😂

Sen bunu CPU'ya GPU'ya anlat bakalım , çizim yaparken nasıl bir görüntü alıyorsun .

Varsa azıcık azıcık da olsa bir şeyler öğrenmek isteğin .. Açık kaynak bir motor .. 2 + 2 olan sonuçları hepsinin sonucunu 4 değil 5 yap bakalım ..

Çizilecek görüntü bir şeye benzeyecek mi ? Ya da görüntü çizilebilecek mi ? Muhtemel döngü hatası alırsın .

Replace edeceksin yani ..

Dene veya direk hesap yap .. şaka değil gerçekten .. Ya direk Calculate hesaplama yap ya da görüntü çizimi yaptır .

Hepsinde sonuçları Replace et bakalım . 2 + 2 = 5 ile sonuç alabilecek misin ?

dene ..

CPU GPU fark etmez .. Ya bir Calculate işlemi yap Ya Render işlemi .. 2+2 = 5 mantığıyla ..
Doğru sonucu al burada göster bakalım .

Bir görüntü çizdir bakalım 1 = çizilebilecek mi ? 2 çizilen görüntü aynısı mı olacak ? 3 yoksa çizdirmeyip ya bellek hatası ya da döngü hatası zombi süreç yani bu mu olacak ..

hadi dene .

Son düzenleme:

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,302
İsim
Berk Atmaca
Konu ilgimi çekti. Güzel bir konuya benziyor ama çok fazla ... kullanmanız okumayı akıcılıktan ötede tutuyor. Aşırı tepki göstermişsiniz bence. Kendinizi savunmak adına açıklamalar yapmak yerine ignore atsanız 2 sayfa boş yazı okumak zorunda kalmazdık tabii. İyi forumlar.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Konu ilgimi çekti. Güzel bir konuya benziyor ama çok fazla ... kullanmanız okumayı akıcılıktan ötede tutuyor. Aşırı tepki göstermişsiniz bence. Kendinizi savunmak adına açıklamalar yapmak yerine ignore atsanız 2 sayfa boş yazı okumak zorunda kalmazdık tabii. İyi forumlar.
Şimdi sana da cahil deyip bir ton laf edecek iyi izle.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
⁸Öncelikle teşekkür ediyorum . Siz Türk gençlerinin beş para etmez ; tam bir cehalet timsali olduğunuz hususunu yine tatbik ettirtiniz .

İki üniversite bitirmiş , yığınla sertifikası olan , yabancı dili olan , yazılım geliştiren , vatani görevini Doğuda ' da Diyarbakır'da yapmış , otuz yaşında , sicili tertemiz , üniversite aşığı şu kardeşinizi .

Sırf gıcık olduğunuz için .. güdülenip .. saçma sapan savlarla .. lekelemeye çalıştınız ya !

Hiçbirinize hakkımı helal etmediğim gibi ; Hiçbir Türk gencine de bundan sonra önyargısız yaklaşmayacağım .

Sürü gibi toplaşıp , ağlamakla .. Ona buna sataşmakla .. Zübüklük yapmayla olmuyor bu işler .

Kime anlatıyorsun anlayacaklar mı ki ? Kim yetiştirdi sizleri acaba ?

Not : Bundan sonra .. Cehaletin dik alası Türk gençleriyle muhatap olmak mı ? Hayır .. Boğulsun kendi cehalet çukurlarında .

Saygısız .. cahil insanlar sizi .
Kağıt üstündeki onca başarıdan sonra sıra bir de saygı ve hoşgörüye geliyor. Sen bu şekilde hiçbir şey yokken insanların üstüne gidip boş laflar edersen, saygısızlık yaparsam istersen 8 üniversite okumuş ol ister 17 tane dil konuşabiliyor ol hiçbir işe yaramaz.

Sana karşı bir tane bile laf söylemedim, sadece yazmış olduğun şeyde aşırı fazla bulunan bir imla hatasından bahsettim. Küçük bir hata olsa, önceki mesajımda da dediğim gibi, bir şey demeyeceğim. Her yazında bu hatayı yaptığın için garibime gitti ve sormak istedim.

Gerçi hafiften troll olduğunu düşünmeye başladım ama yine de kötü senaryoyu düşünüp düzgün bir şey yazmak istedim.

Şimdi sana da cahil deyip bir ton laf edecek iyi izle.

Berk senden şu ilginç şeyi düşünmeni istiyorum .

Şu koşullanmış güdülenmiş arkadaşın sana söylediği cümleyi " Şimdi sana da cahil deyip bir ton laf edecek iyi izle "

Şimdi benim açıklamamı düşünmeni istiyorum .

İşbu güdülenmiş arkadaş var ya Harley ; Sevgili Berk kardeşim .

İrade koyamadıkları için ; popülizminde etkisiyle .. eristik argümanlarla .. tartışma adabına zerre dikkat etmeksizin ..
şahsıma saldırıyor .. şahsımın niteliklerine saldırıyor . Yani konuyla alakalı hiçbir fikirde bulunmuyor . Hiçbir şekilde bir argümanı .. Konudan çok uzak ve sıfır .

Arkadaşın parladığını gören ; diğer irade koyamayanlar öbekleşip onun etrafında toplaşarak bir irade koymaya çalışıyorlar .

Bu sayede karşıyı itibarsızlaştırıp ; değersizleştirip ; insanları da konudan tamamen uzaklaştırarak .. haklıymış gibi görünmek istiyorlar .

Bu Zoolojik bir şey . Tansiyondan bahsettik . Sosyal Entropi'den . Entropi Tansiyon yükseldi . Sonuç olarak iş saldırıya döndü .

Eyleme geçtiler , şahsıma yönelik sözlü saldırılarda bulundular !

Yani bahsettiğim her şeyi yaptılar . Anlattıklarımın hepsinin doğruluğunu da bu şekilde ispat ettiler .

Yani düşün ki . Onca bilgi , Onca fikir ? Hiçbirini düşünmeyip .. okumayıp .. Sadece şahsa saldırmak .

Sadece şahsın niteliklerine ve şahsın özelliklerine saldırarak haklı çıkmak ?

Sence orta da bir komiklik yok mu ?

Ha şimdi anlayamazsan sorun değil ? Üniversite falan okursan ; zamanla anlarsın .

Aslında olayın Zübüklük falan olduğunu .

Düşün ki Dünya'nın geoid yapısı ile alakalı konuşuyorsun . Biri çıkıp diyor ki ! Dünya düzdür çünkü bu arkadaşın burnu yamuk . Bu arkadaş kel .

Haydi bende kaçtım . Sende bu zübüklere fazla prim verme ! Yarın bir gün aklı başında ergin bir birey olduğunda .. Prim verdiğin zübüklerden çekmediğin acı kalmaz . Zaten forum çöp . Bende bıraktım . Zaten boğazlarım da düzeldi . Haydi size İyi akşamlar .

Son düzenleme:
Top Bottom