Paylaşımcı
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz davranış
Ne diyorsun cidden anlamadım. Ben sadece yazılaeındaki aşırı derecede fazla bulunan noktalama yanlışının sebebini sordum.
Yaptığın yanlış sıradan bir şey olsa tabii ki bir şey demeyeceğim ama bu hem estetik açıdan hem de imla kuralları açısından katliam resmen.
Ayrıca konuyu diğer konularını okumam gerektiğine nereden bağladın? Senin yazına karşı bir şey mi dedim ben? Çok bilmişlik mi tasladım?
Mesajımın başında konudan bağımsız olduğunu belirtim zaten soracağım sorunun.
Eğer iddia ettiğin kadar donanımlıysan böyle konuşmazdın laf salatası yapıyorsun kanka.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da otizimli veya çok araştırmaktan kafası karışmış bir bireysin.
Öncelikle teşekkür ediyorum . Siz Türk gençlerinin beş para etmez ; tam bir cehalet timsali olduğunuz hususunu yine tatbik ettirtiniz .
İki üniversite bitirmiş , yığınla sertifikası olan , yabancı dili olan , yazılım geliştiren , vatani görevini Doğuda ' da Diyarbakır'da yapmış , otuz yaşında , sicili tertemiz , üniversite aşığı şu kardeşinizi .
Sırf gıcık olduğunuz için .. güdülenip .. saçma sapan savlarla .. lekelemeye çalıştınız ya !
Hiçbirinize hakkımı helal etmediğim gibi ; Hiçbir Türk gencine de bundan sonra önyargısız yaklaşmayacağım .
Sürü gibi toplaşıp , ağlamakla .. Ona buna sataşmakla .. Zübüklük yapmayla olmuyor bu işler .
Kime anlatıyorsun anlayacaklar mı ki ? Kim yetiştirdi sizleri acaba ?
Not : Bundan sonra .. Cehaletin dik alası Türk gençleriyle muhatap olmak mı ? Hayır .. Boğulsun kendi cehalet çukurlarında .
Saygısız .. cahil insanlar sizi .