Neler Yeni

epic games 130 tl kupon sorunu

emoemir09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Emirhan Kahyaoğlu
epic games de aşağıdaki oyunları indirimli bir şekilde alıcaktım ödeme işlemine geldiğimiz zaman ziraat bankasını seçtim ama ölümcül nedenlerle xsollo kullanılamıyor dedi bende tamam diyip çıktım ama 130 tl lik kupon yok oldu ne yapabilirim ? ( yeni hesap açmak dışında )
1643798933965.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
yok olmadı hocam bende aynı hatayı alıyorum alamadım bir türlü. kuponun bi önceki siparişinde kaldı onu iptal edersen tekrar uygulanır. Ödeme yap de sonra , ödeme yöntemini seçeceğin kısımın üst tarafında epic kuponları yazıyor oraya tıklayıp önceki siparişini iptal edersen geri gelir.

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
epic games de aşağıdaki oyunları indirimli bir şekilde alıcaktım ödeme işlemine geldiğimiz zaman ziraat bankasını seçtim ama ölümcül nedenlerle xsollo kullanılamıyor dedi bende tamam diyip çıktım ama 130 TL lik kupon yok oldu ne yapabilirim ? ( yeni hesap açmak dışında )
Alıntıyı görüntüle
kardeşim sepetin toplamı 200 tl yapmıyor ama 130 tl lik indirimin olması için sepet 200 olması lazım ben mi yanlış anladım...?

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
1643799889022.png

burada görüntüleye tıklayıp sonra sipariş iptalini seçersen kuponun geri gelir. ama xsollada bir sıkıntı var galiba senin aldığın hatayı bende alıyorum.
:) days gone 67 TL gibi okudum hocam resmi büyütünce gördüm...
sorun yok reis :) olur öyle şeyler.

emoemir09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Emirhan Kahyaoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
burada görüntüleye tıklayıp sonra sipariş iptalini seçersen kuponun geri gelir. ama xsollada bir sıkıntı var galiba senin aldığın hatayı bende alıyorum.

sorun yok reis :) olur öyle şeyler.
hmm anşadım hocam kuponu geri veriyo ödeme kısmında sepetde gözükmesede ne zamana güzelir hocam

Top Bottom