Oyunun boyutuna göre alan ayırıyor.Epic Games 20 gb inmesine ramen diskten 40 gb gitti
Evet ama kendi dosyasındada böyle gösteriyor burda 27 gb ama diskten 49 gb gitmiş farklı bi yere 1 daha indiriyor olabilirmiİndirme boyutuyla oyunun boyutu her zaman bir olmaz. Kurulunca boyutu artıyor çoğu oyunun.
normal?Epic Games 20 gb inmesine ramen diskten 40 gb gittii
knk ben bu oyunu eskidende indirmiştim eskiden ne eksik ne fazla inmişti ve dosya boyutunda inen rakam gözüküyor diskten ama fazla silinmiş bu bence normal değil gibi ya çünkü dosya boyutunda inen rakam gözüküyo ama genede bilmiyorumnormal?
oyunun boyutu indirdiğin kadar olmaz zaten
dostum bi oyun indireceğinde 2 farklı boyut olurknk ben bu oyunu eskidende indirmiştim eskiden ne eksik ne fazla inmişti ve dosya boyutunda inen rakam gözüküyor diskten ama fazla silinmiş bu bence normal değil gibi ya çünkü dosya boyutunda inen rakam gözüküyo ama genede bilmiyorum
knk ben oyunu indirmeyi başlattığımda 165 gb yerim vardı oyun 116 gb ve şuan tüm depolama alanım bitmiş bu neden ya ve oyunda kurulmamışdostum bi oyun indireceğinde 2 farklı boyut olur
1 indirdiğin boyut 2 oyunun kurulduktan sonra kapladığı boyut
dostum benim kanım yukarda belirttiğim gibiknk ben oyunu indirmeyi başlattığımda 165 gb yerim vardı oyun 116 gb ve şuan tüm depolama alanım bitmiş bu neden ya ve oyunda kurulmamış
yani bu kadar fazladan depolama alanı gitmesi biraz anormal gibi diskim büyük olsa sorun yokda diskimde küçük
neyse knk düzelttim epic games desteğinin sayesinde bana yardımcı olmaya çalışan herkeze teşekkür ederimdostum benim kanım yukarda belirttiğim gibi
anormal bi durum var diyorsan virüs taraması yapabilirsin
kaspersky işini görür