Seçtiğin oyunlar 200 TL üzerinde mi hocam? 200 TL üzeri oyunlar için geçerli %33 kupon
o işlemi nasıl iptal edebiliyoruz çünkü dediğiniz gibi kartı yurtdışına açık yapmayı unuttugum için işlem de takılı kalmıştı daBende bu hatayı aldım. İşlem geçmişinde daha önce almada sorun yaşadıysan takılı kalabiliyor. O işlemi iptal edip tekrar kontrol et.
Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum maalesef. Biraz kurcalayarak bulabilirsin.o işlemi nasıl iptal edebiliyoruz çünkü dediğiniz gibi kartı yurtdışına açık yapmayı unuttugum için işlem de takılı kalmıştı da
ödeme yap dediğinde çıkan ekranda bekleyen işlemler olması lazım.o işlemi nasıl iptal edebiliyoruz çünkü dediğiniz gibi kartı yurtdışına açık yapmayı unuttugum için işlem de takılı kalmıştı da
ödeme yap dediğinde çıkan ekranda bekleyen işlemler olması lazım.
var zaten ama orda iptal et tuşu yok sadece bu kupon başka bir siparişle ilişkillendirildi yazıyor (sanırım buldum bi 200 tl ve üzeri oyun ekleyeyim)ödeme yap dediğinde çıkan ekranda bekleyen işlemler olması lazım.
sorunu çözdüm arkadaşlar sağolunvar zaten ama orda iptal et tuşu yok sadece bu kupon başka bir siparişle ilişkillendirildi yazıyor (sanırım buldum bi 200 TL ve üzeri oyun ekleyeyim)
bana da aynısı olmuştu iptal tuşu vardı garipvar zaten ama orda iptal et tuşu yok sadece bu kupon başka bir siparişle ilişkillendirildi yazıyor (sanırım buldum bi 200 TL ve üzeri oyun ekleyeyim)
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorunu çözdüm arkadaşlar sağolun