Neler Yeni

epic games açık olmadan ubisoft kullanılır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammed Mücahid TALAS
selamın aleyküm

sorum şu epicgames bir oyun aldım diyelim ama bu oyun obisoftun oyunu farcry 5 şimdi ben yükledim falan bunu obisoft hesabımdada açtım daha sonra epic games açmadan da oyunu sadece obisofttan açabilecek miyim.

steamde sorunyok bu konuda etkinleştirdikten sonra açabiliyorsun ama epicdede öyle mi bilmiyorum .
bir sorum daha olacak mesela 2 tane epic games hesabım var birinden the crew 2 aldım diğerinden de farcry 5 aldım ikiside obisoft oyunu hesapları ayrı ayrı açıp oyunlarını etkinleştirip oyunların ikiside 1 tane obisoft hesabında olur mu sizce ?

TheFaLcoN

80+ Bronze
Hayır oyun Epic gamesten açılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Sercan Çil
Bu arada Obisoft değil Ubisoft. Eğer sorun olmazsa Epic Games'ten gir. Denediğim kadarıyla arabirim olarak bu uygulama kullanılıyor ve izin vermiyor.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
BENDE direk uplayden açılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammed Mücahid TALAS
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende AC2 var oyunu direk ubisofta bağlayıp açıyor oyun çünkü epicte kayıtlı direk kapatırsan oyun hata veriyor diye biliyorum.
steamde böyle değil oyunu etkinleştirdikten sonra steamden açmana gerek kalmıyor sadece ubisoftu açınca oyunuda açıp oynayabiliyorsun . çünkü kod muhabbeti var key daha doğru olabilir .
Mesaj otomatik birleştirildi:

BENDE direk uplayden açılıyor
hangi oyun . ve bahsettiğin oyunu epic den aldığına emin misin

Efe_Tkn

80+ Bronze
selamın aleyküm

sorum şu epicgames bir oyun aldım diyelim ama bu oyun obisoftun oyunu farcry 5 şimdi ben yükledim falan bunu obisoft hesabımdada açtım daha sonra epic games açmadan da oyunu sadece obisofttan açabilecek miyim.

steamde sorunyok bu konuda etkinleştirdikten sonra açabiliyorsun ama epicdede öyle mi bilmiyorum .
bir sorum daha olacak mesela 2 tane epic games hesabım var birinden the crew 2 aldım diğerinden de farcry 5 aldım ikiside obisoft oyunu hesapları ayrı ayrı açıp oyunlarını etkinleştirip oyunların ikiside 1 tane obisoft hesabında olur mu sizce ?

epic gamesden 2 tane ubisoft hesabı larak söylüyorum hesabını ubisofta bağladığında uplay yükle ister oradan aç ister epicten ben uplayden açıyorum

not: UPlay ubisoftun resmi uygulaması

TheFaLcoN

80+ Bronze
Deneyin öyle anlarsınız hocam :) ben uzun oldu tam hatırlamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammed Mücahid TALAS
epic gamesden 2 tane ubisoft hesabı larak söylüyorum hesabını ubisofta bağladığında uplay yükle ister oradan aç ister epicten ben uplayden açıyorum

not: UPlay ubisoftun resmi uygulaması
eywallah sağolasın reyiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deneyin öyle anlarsınız hocam :) ben uzun oldu tam hatırlamıyorum.
denemişler daha önce sağolsunlar yardımcı oldular. :)

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
selamın aleyküm

Aleyküm Selam
Epic Gamesin Açık kalması Gerek herhalde

Top Bottom