Epi̇c Games Berbat Sorunlar

Komando41.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,317
daha once epic gamesden 4 kere gta bir kerede 50 gb (800 kbps internet ile )5 indirmek indirmek zorunda kaldım bugun indirdim dosyalarının yeri degisti mod kurcam diye bu berbat uygulamada ama oyun dosyalarının butunlugunu dogrulama olmadıgı icin silmek zorunda kaldım epic games in ceo suyla umarım karsı karsıya gelmeyiz

Sırf bedava oyun, kupon veriyor diye şu işkencelere nasıl katlanıyorsunuz? Çekilecek çile değil gerçekten.

Epic games kadar berbat launcher yok. Eyvallah bedava oyun veriyor onu beriyor bunu veriyor ama yani şu yapimcilarla anlaşma için ayırdığın bütçenin birazını launcherine de ayirsan ne olur ki acayip yetersiz

Uygulamanın kötü olduğuna hak veriyorum. Bir keresinde de bende ubisoft oyununu epic den aldim kendi üzerinden indirdim kütüphanede oyun hazır görünüyordu ama gel gelelim oyunu başlat dediğimde ubisoft penceresi açılıyor sıfırdan indirmeye başlıyordu. Müşteri temsilcisi bir türlü yapamadı. Ben de zorda kalmış bir Türk olarak kafamı çalıştırdım ve epic den indirdiğim dosyaları kesip ubisoft yerine yapıştırdım , doğrulama yaptı ve oyuna başladım. Oyun Odyssey idi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha once epic gamesden 4 kere gta bir kerede 50 gb (800 kbps internet ile )5 indirmek indirmek zorunda kaldım bugun indirdim dosyalarının yeri degisti mod kurcam diye bu berbat uygulamada ama oyun dosyalarının butunlugunu dogrulama olmadıgı icin silmek zorunda kaldım epic games in ceo suyla umarım karsı karsıya gelmeyiz
Bütünlük doğrulama var.

yalnız oyun dosyalarini doğrulama var epic gameste. Bence sen bilmedigin icin b*k atiyosun durduk yere

Kanka epic ile alıp veremediğin nedir? Hep aynı konuyu açıp durmuşsun 😄 Ben bir kere sıkıntı yaşadım onu da duzelttiler.

Dosya doğrulama var bu arada

Ben hiç sıkıntı yaşamadım nedense

yalnız oyun dosyalarini doğrulama var epic gameste. Bence sen bilmedigin icin b*k atiyosun durduk yere
hic bir seye bisey attıgım yok gta 5 indirdikten sorna kendi kendine silindigi oldu dosyları ellemedim bile

Geri