Kullandıktan sonra arkaplanda çalışmaması için tamamen kapatırsan bir şey olmazEpic games indiricem ama çoğu kişi bilgisayarı yavaşlatıyor diyor. Sizce?
Gizli simgeleri göstere tıklayıp üzerine sağ tıklayığ çıkış yapabilirsiniz hala çalışıyorsa görev yöneticisi üzerinden kapıyabilirsiniz.Arkada çalışmaması için nasıl kapaticam?
Sürekli görev yöneticisinden kapatmak zor olurGizli simgeleri göstere tıklayıp üzerine sağ tıklayığ çıkış yapabilirsiniz hala çalışıyorsa görev yöneticisi üzerinden kapıyabilirsiniz.
Çerezler en kolay nasıl silinir?Bilgisayara her yüklediğin oyun, program, dosya, video, resim, browser çerezleri hepsi bilgisayarı yavaşlatır. Yani kim Epic Games yavaşlatıyor demişse gereksiz bir söylem olmuş.
İ7 2600 GTX1050 ti ve 8 GB ram var hocam16gb ram ve ortalama bir işlemcin var ise sistemi hiç etkilemez.
Bilgisayarı açtığınızda çalışmamasını istiyorsanızSürekli görev yöneticisinden kapatmak zor olur
En kolay yolu hangi tarayıcıyı kullanıyorsan ayarlardan genel temizlik yapmak olur. Orada çerezleri de silmiş olursun. Ben kafama esince yapıyorum 6 ayda 1 sene de bir duruma göre değişir. Epic Games uygulamasını da arkadaşların dediği gibi yap her pc açıldığında uygulama açılmasın bunu her program için yap çünkü bütün programlar default olarak hep pc açıldığında uygulama başlatılsın diye ayarlı gelir bu da pc açılış hızını etkiler.Sürekli görev yöneticisinden kapatmak zor olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çerezler en kolay nasıl silinir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ7 2600 GTX1050 ti ve 8 GB ram var hocam
Microsoft edgede var mıEn kolay yolu hangi tarayıcıyı kullanıyorsan ayarlardan genel temizlik yapmak olur. Orada çerezleri de silmiş olursun. Ben kafama esince yapıyorum 6 ayda 1 sene de bir duruma göre değişir. Epic Games uygulamasını da arkadaşların dediği gibi yap her pc açıldığında uygulama açılmasın bunu her program için yap çünkü büyün programlar default olarak hep pc açıldığında uygulama başlatılsın diye ayarlı gelir bu da pc açılış hızını etkiler.