Bence verir. Steam'le kapışabilmesi için böyle kampanyalar yapması şart.Epic games bu yaz 60 TL kupon verirmi
Steamle yarışması için kupon vermesine gerek yok. Arayüzü düzeltse yeter.Bence verir. Steam'le kapışabilmesi için böyle kampanyalar yapması şart.
Bu geçici bir çözüm. Kalıcı olanı ise Arayüz ve bazı eklemeler ile olur.Steamla kapışması için daha iyi indirimler yapmalı ve kupon vermeli, yoksa kitleyi kendisine çekemez.
Gerçekten uygun oluyor hocam. AC: Odyssey oyununu hem de Deluxe sürümünü sadece 23 TL'ye almıştım. İnşallah yaparlar.Muhtemelen verir ve tavsiyem Ubisoft Oyunları çok mantıklı oluyor onlara bakarsınız
Aynen Far Cry full sürüm 33 TL gibi bir şey olmuştuBu geçici bir çözüm. Kalıcı olanı ise Arayüz ve bazı eklemeler ile olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçekten uygun oluyor hocam. AC: Odyssey oyununu hem de Deluxe sürümünü sadece 23 TL'ye almıştım. İnşallah yaparlar.
Sırf arayüz ve bazı eklemeler için Steam kitlesinin çok daha iyi olan Steam'ı bırakacağını sanmam. Kalıcı çözüm sürekli ve güzel indirimler yapmaktır.Bu geçici bir çözüm. Kalıcı olanı ise Arayüz ve bazı eklemeler ile olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçekten uygun oluyor hocam. AC: Odyssey oyununu hem de Deluxe sürümünü sadece 23 TL'ye almıştım. İnşallah yaparlar.
Öyle düşünme.Sırf arayüz ve bazı eklemeler için Steam kitlesinin çok daha iyi olan Steam'ı bırakacağını sanmam. Kalıcı çözüm sürekli ve güzel indirimler yapmaktır.
Epic'in daha çok yolu var, bu şekilde steam kitlesini çekmesi imkansız benceÖyle düşünme.
Arayüz çok önemli hocam.
Eğer Steam gibi Workshop gelirse fenan bence Epic kullanılabilir olur.