60TL'lik kupon kullanmak için 79,99TL ve üzeri alışveriş yapmanız lazım. Şu anda benim bildiği aktif bir kupon vermiyor Epic Games, siz kendi profilinize tıklayıp "Kuponlarım" kısmına tıklarsanız sizde olan kuponları görürsünüz. Hiç kupon yoksa demek ki kullanılabilir bir kupon yoktur sizde. Cities Skylines'ı Steam'den almanızı öneririm bu arada. Steam Atölye sayesinde birden fazla güzel modu çok kolay bir şekilde indirebiliyorsunuz. Alacaksanız da kesinlikle DLC'lerle beraber alın, ayrı keyifli oluyor.Cities skylines almayı düşünüyorum. Epic gameste kupon veriyordu 60tl ücretsiz oyun dağıtırken hala geçerli oluyorlar mı ve ne kadarlık bir şey almamız gerekiyor.
Çevrimdışı hesap almaya karar verdim. Türkçe yama için alıyorum zaten. Steam hesabı olarak vericek ve 10tl gayet uygun bir fiyat gibi. Full türkçe yamasını nereden indirebilirim. (Kupon olsaydı gerçekten çok iyiydi. önceden ücretsiz oyun alınca kupon veriyordu)60TL'lik kupon kullanmak için 79,99TL ve üzeri alışveriş yapmanız lazım. Şu anda benim bildiği aktif bir kupon vermiyor Epic Games, siz kendi profilinize tıklayıp "Kuponlarım" kısmına tıklarsanız sizde olan kuponları görürsünüz. Hiç kupon yoksa demek ki kullanılabilir bir kupon yoktur sizde. Cities Skylines'ı Steam'den almanızı öneririm bu arada. Steam Atölye sayesinde birden fazla güzel modu çok kolay bir şekilde indirebiliyorsunuz. Alacaksanız da kesinlikle DLC'lerle beraber alın, ayrı keyifli oluyor.
Türkçe Yama kullanmadım ben o oyunda. Bilemiyorum maalesef.Çevrimdışı hesap almaya karar verdim. Türkçe yama için alıyorum zaten. Steam hesabı olarak vericek ve 10tl gayet uygun bir fiyat gibi. Full türkçe yamasını nereden indirebilirim. (Kupon olsaydı gerçekten çok iyiydi. önceden ücretsiz oyun alınca kupon veriyordu)
Evet. Modları vb. çok rahat kurarsınız Atölye'den. Hatta belki orada yama bile vardır.Steamdan aldım en iyisi sanırım o.
Hocam %70 türkçe yaması var steamdeSteamdan aldım en iyisi sanırım o.