Neler Yeni

🔥İndirim Epic Games > Cyberpunk 2077 + Phantom Liberty Paketi 499TL !!!

Y161T7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yiğit demircioğlu
Arkadaşlar merhaba. Az önce başlığa yazdığım fiyata dlc + oyunu satın aldım. Muhteşem Cuma fırsatları nedeniyle oyun + dlc 734,30TL ye düştü. Epic games anladığım kadarıyla Muhteşem Cuma fırsatı olarak ilk yaptığınız 200TL ve üzeri alışverişe ek %30 civarı indirim yapıyor. Ben bu ikisini kullanarak aldım. Almak isteyen olursa , ekran fotoğrafında paylaştığım gibi şuanda anasayfa üzerinde paket böyle gözüküyor fakat üstüne bastığınız zaman bir hata nedeniyle beni "The Fabled Woods" oyununun sayfasına gönderiyor. Bu hatayı sizde alırsanız benim yaptığım yöntem ile oyunu alabilirsiniz. Fare ikonu ile paketin üstüne geldiğinizde "İstek Listesine Ekle" butonu gözükmeli. Oyunu istek listesine ekleyip rahatlıkla istek listesinden sepete ekleyip satın alabilirsiniz. İyi oyunlar.
Ekran görüntüsü 2023-11-22 000248.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar merhaba. Az önce başlığa yazdığım fiyata dlc + oyunu satın aldım. Muhteşem Cuma fırsatları nedeniyle oyun + dlc 734,30TL ye düştü. Epic games anladığım kadarıyla Muhteşem Cuma fırsatı olarak ilk yaptığınız 200TL ve üzeri alışverişe ek %30 civarı indirim yapıyor. Ben bu ikisini kullanarak aldım. Almak isteyen olursa , ekran fotoğrafında paylaştığım gibi şuanda anasayfa üzerinde paket böyle gözüküyor fakat üstüne bastığınız zaman bir hata nedeniyle beni "The Fabled Woods" oyununun sayfasına gönderiyor. Bu hatayı sizde alırsanız benim yaptığım yöntem ile oyunu alabilirsiniz. Fare ikonu ile paketin üstüne geldiğinizde "İstek Listesine Ekle" butonu gözükmeli. Oyunu istek listesine ekleyip rahatlıkla istek listesinden sepete ekleyip satın alabilirsiniz. İyi oyunlar.
Alıntıyı görüntüle
+ Epic bakiyesi olanlar daha ucuza alabilir

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
naysla 400 lira :D

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
bu dlc nin farkı nedir ? değer mi 200 lira vermeye ?

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
neyse alıyom ya steam fiyatını gördükçe bu bedava gibi geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Forumtirt
İlgilendiği Kategoriler
.
Bu arada steamde de 22.50 dolar şu an

Walla çok kararsız kaldım.Steamden alsam daha avantajlı olur gibi, kart limitlerim bitti bu kasım kampanyalarından dolayı :kekw:

Y161T7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yiğit demircioğlu
Bu arada steamde de 22.50 dolar şu an

Walla çok kararsız kaldım.Steamden alsam daha avantajlı olur gibi, kart limitlerim bitti bu kasım kampanyalarından dolayı :kekw:
Senin gönderdiğin sadece oyun galiba, dlc yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga ne ekleniyor onu merak ettim 0 bilgim oyunla alakalı. görev felan mı ?
Mevcut oyunun üstüne harita ve yeni görevler ekleniyor. Enis Kirazoğlu'ndan hatırladığım kadarıyla normal oyun kadar uzun sürmeyen fakat ayrı bir oyun gibi olan bir dlc. Söylediklerini yanlış hatırlıyor olabilirim. Almadan önce izlesen daha iyi olur gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: john
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,432
Üyeler
163,656
Son üye
kingforg
Top Bottom